MAC

Ik wilde al een hele poos de make-up van MAC uittesten en gisteren, toen ik een yard sale bijwoonde, kreeg ik daar eindelijk, na veel uitstelgedrag, de kans toe. Een sympathieke meid, overigens een naamgenoot en blogger, verkocht enkele producten van het merk.
De fixatie spray en oogschaduwstick zijn nu in mijn bezit. Dadelijk probeerde ik het uit.

De spray moet je, nadat je je make-up hebt opgedaan, aanbrengen over het gehele gezicht. Het is niet alleen een fixatie om de make-up goed en wel te behouden tot het einde van de dag, maar ook een verfrissende spray. En dat voel je direct. Het kleeft niet en is allesbehalve vettig. Ook heeft de spray een frisse lichtgeparfumeerde geur. Lekker aangenaam. Alles wat mijn huid nodig heeft.
Mijn gezicht kan na een halve dag beginnen blinken. Met deze handige spray heb ik minder gevoel dat ik blink.

De oogschaduwstick wordt gebruikt om een subtiel kleurtje aan te brengen op de oogleden en eigenlijk ook als primer om er nadien een (ander) kleur op te zetten zodat de kleur mooi en goed blijft zitten.
De stick is handig te gebruiken met een draaisysteem om het er verder te laten uit komen.
Ik gebruik het als een oogschaduw en na dag twee ben ik eraan verknocht. Het geeft een mooi subtiel effect aan mijn blauwe ogen. Fijne finishing touch.

Na deze producten te hebben uitgetest, dus vanaf vandaag, wil ik graag mijn MAC-collectie verder uitbreiden.
Wie mij hierbij tips en tricks kan geven: altijd welkom!

20140602-190111-68471440.jpg

Advertenties

2 Comments

  1. Eva says:

    Ik wil soft and gentle kopen van mac, maar dus altijd en overal uitverkocht :p en een cream colour base moet je zeker eens checken, I lovbes themz…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: