Culinaire wensen.

Terwijl Amelie een halfuurtje gaat zweten op de fitnesstoestellen, doe ik m’n ogen voorzichtig open om aan de dag te beginnen.
Men komt niet naar Turkije om van hun keuken te genieten. Toch genoot ik extra hard van m’n ontbijt deze morgen. Ik kreeg pannenkoekjes voorgeschoteld! Echt een heerlijk begin van de dag. Vanaf nu wordt dit een dagelijkse ochtendroutine. Afwisselend met een verse omelet.
Dus toch een beetje van dit lekkere eten genieten. (Je vindt hier ook ander voedsel, hoor. Maar ik ben en blijf een zoetebekje)

Een aanrader als je in of rond Bodrum op verlof bent: een (halve) daguitstap naar Gümüslük. Een klein havenstadje in het Westen van Bodrum. Hier eet je aan de rand van het water, steek je het water over op een zandbank naar een eilandje en vind je allerlei handgemaakte spulletjes in een smalle straat in dit dorpje.
De dolmus rijdt erheen vanuit Turgutreis. Je betaalt hiervoor 3TL (Turkse Lira) = ongeveer €1,10.

Deze avond werden we overspoeld met een Turks onweer. Dat houdt in: hard geknetter en een mooi flitsspektakel. De hagelbollen waren er niet bij zoals in België.

20140609-234557-85557234.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: