Chocoladetaart met Petit Suisse.

Het pakket van Danone ontving ik gisterenmiddag met open armen. Naast lekkere gevarieerde yoghurt kreeg ik ook een receptenboekje. Dadelijk probeerde ik de chocoladetaart uit.

Mijn moeder en zus waren overtuigd. Ik moet zeggen, zelf vond ik ‘m ook zeker niet slecht! Even wennen aan de smaak. Na m’n tweede stuk ben ik er weg van.

Recept:
– 3 potjes Gervais Petit Suisse van Danone
– 3 eieren
– 200g chocolade
– 150g bruine suiker (lichtbruine)
– 50g bloem
– 5g boter

Bereidingswijze:
1) Verwarm de oven voor op 180 graden.
2) Meng de Gervais Petit Suisse in een kom met de suiker, de eieren en de bloem tot je een homogene massa bekomt.
3) Laat de chocolade in stukken au bain-marie smelten samen met de boter en voeg dit toe aan de bereiding.
4) Beboter een taartvorm, giet het deeg erin en zet gedurende 40 minuten in de oven.
5) Als je het lauw eet, is het op z’n best!

20140616-203120-73880943.jpg

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: