Pullman Hotels.

Eindhoven. Een bruisende stad. Zeker voor de mensen die graag hun garderobe verder willen uitbreiden. Honderden winkels. Fans van Primark weten dat er in Eindhoven eentje is. Alsook een KFC. ’t Is maar de grens oversteken. Op een halfuurtje rijden, sta je ter plaatse.

Een nachtje overnachten in een supermodern en luxueus hotel als Pullman is dan ook mooi meegenomen. Flair had weer een leuke actie georganiseerd (de welbekende pockets) om een luxe kamer aan €33 per persoon te kunnen boeken en dat hebben we dan maar gedaan. En terecht.

Mijn vriend en ik kwamen redelijk laat aan in dit chique hotel maar werden hartelijk ontvangen door het vriendelijk personeel aan de receptiebalie. We kregen er een upgrade van de kamer bij. Gratis en voor niets. We hadden er een lange dag opzitten (naar Efteling geweest) en dit was werkelijk de kers op de taart!

Eenmaal de kamer verkend, maakten we ons klaar om nog een glaasje beneden aan de bar te gaan nuttigen. Ik moet zeggen zoals het is: de service aan het bargedeelte kon stukken beter.
Oké, we betaalden veel voor twee cocktails (€25) en dat namen we erbij maar hebben er enige tijd op moeten wachten, de ober kende het verschil niet tussen een Caipirinha en een Cosmopolitan en toen er werd voorgesteld om nootjes te komen brengen, werd ook dit vergeten en moesten we hierom vragen.
Ook werden er die avond heel wat scherven gemaakt. Hoogstwaarschijnlijk allemaal toevalligheden maar voor die prijs voor één cocktail kon dat toch net iets beter. We zaten letterlijk tussen de zakenlui te genieten van een glaasje, maar de werknemers waren net iets te nonchalant.

Het bed was de fijnste ontdekking van de dag. Dat bed was gewoonweg za-lig. De matras was super aangenaam. Nog nooit meegemaakt. Echt een gevoel van zaligheid toen ik me in bed plofte.
Achter het bed is er een glazen wand met LED-lichtjes. Een grote lamp is hierop afgebeeld en straalt één kleur uit. Dit kleurtje kan aangepast worden aan de hand van een afstandsbediening gemonteerd aan het nachtkastje. Scrollen maar!
De minibar op de kamer was gevuld met twee flesjes water en hiervan konden we (ook gratis) van profiteren.
Twee chocolaatjes lagen naast onze hoofden op de nachttafels te wachten om geproefd te worden. Het antwoord op de vraag of ze lekker waren, moet ik je schuldig blijven.

Zoals je op de foto’s kan zien, is de badkamer ook niet mis, hè?
Alles wat we wensten, was aanwezig. Heel misschien miste ik toch een showercapje.
Een zeer luxueuze badkamer om er een heerlijke douche in te nemen! (Regendouche!)
De volledige badkamer werd wel nat doordat het glas, dat de douche afbakent, niet ver genoeg komt. Oeps. En hoogstwaarschijnlijk ook omdat we met twee douchten.

Het ontbijt ’s morgensvroeg was, zoals ze in Italië zouden zeggen, pico bello.
Er was vers fruit, allerhande cornflakes en muesli, verschillende soorten koffie en thee, sapjes, verscheidene broden, koffiekoeken, zoet en zout beleg,… Het ontbijt was een grote troef en beaamt de klasse van dit hotel.

Ik wil hier zeker nog eens terugkomen aangezien het hotel op wandelafstand van de winkelstraten (en vooral van Primark) ligt.
Ook beschikt het gehele hotel over Wifi. Het spa- en fitnessgedeelte vind je op de benedenverdieping van het gebouw. Inclusief in de prijs. Grote meerwaarde.

IMG_3178-0.JPG

IMG_3180-0.JPG

IMG_3181-0.JPG

Vestdijk 47, 5611CA Eindhoven, Nederland

Advertenties

3 Comments

  1. bart says:

    Moet je ook de Pullman Skipper in Barcelona eens uitproberen. Standaard kamer is meer dan prima. Schitterende rooftop pool met bar service.
    Hotel op 100 mtr van strand, vlakbij port olympic.
    In de rubriek “verwen jezelf” : doen.

    Like

  2. Pingback: Op hotel in Eindhoven. | Met luide stem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: