Cadeaubonnen.

Op het eerste zicht lijken cadeaubonnen niet aantrekkelijk om te geven. In mijn ogen omwille van het bedrag dat daar op het kaartje staat te pronken. Of zielig staat te wezen. Maar als je een bon van bijvoorbeeld WASBAR of Tasty World krijgt, spring je toch een gat in de lucht? Ik toch! Bij beiden ben ik al geregeld eens langsgegaan. Hetzij om iets te drinken, wat je perfect in de WASBAR kan doen (probeer de zelfgemaakte limonades eens!), hetzij om iets te eten. Mijn favoriete burger in Tasty is de burger Texas. Het water loopt ervan in m’n mond. Hmmmm…

Doe jouw ouders eens een brunch (mét een flesje bubbels!) op zondag cadeau!
Of voor Moederdag een bon voor een bezoekje in een wellness in de buurt.

Dus, bonnen van zulke zaken kunnen m’n hartje wel verwarmen. En ik denk dat van jullie ook!
Het is gewoonweg ook een origineel cadeau om te geven en vooral dan aan de mensen in jouw vriendenkring die genieten van eten en er ook al eens wat tijd insteken.

Helemaal geweldig is het feit dat je niet naar de gekozen zaak moet gaan om er een cadeaubon te halen. TadaBon bijvoorbeeld zorgt hier voor de gepaste middelen zodat je deze online kan aankopen. Een origineel en nieuw concept dat online wordt weergegeven.
Je koopt de bon aan en kan deze gebruiken in de aangegeven winkels / bars of je geeft deze door om iemand een plezier te doen!

Op http://www.tadabon.be vind je nog enkele bedrijven die hieraan meewerken. Doordat deze actie pas vrij recent gestart is, zal het lijstje van deelnemende winkels nog heel wat langer worden!
Schrijf je alvast in op de nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!

tadabon

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: