Over bruinsel en poeder.

Park Avenue. Da’s de naam van een merk van make-up dat ik zopas ontdekte. (Vond ik bij Di)
Ik kocht losse poeder, om na m’n foundation aan te brengen, en een brush, dat ik gebruik voor m’n blush.

Het kwastje bij de poeder voelt enorm zacht aan en glijdt super easy over het gezicht bij het gelijkmatig aanbrengen van de make-up. Ik had keuze tussen “mat” en “shiny”. Mijn gezicht glanst als een kerstbal, dus koos ik de matterende versie. Heel tevreden van.

De dikke brush is ook erg aangenaam in gebruik en zo kan ik subtiel accentueren. Ik houd het bij een rozig kleurtje en wissel af met eentje met lichte glitters in.
(Blush van Hema en Action)

IMG_3558.JPG

Make-up hoeft niet duur te zijn om goed te zijn. Maar is daarom niet per se beter. Een foundation ga ik zoeken in een iets hogere prijsklasse en dit omdat m’n huid, na het aanbrengen van een voedende dagcrème, alle aandacht en verzorging verdient. Ik heb van mezelf al een vrij vette huid dus ik moet opletten met goedkope bruinsels. Merken als Lancôme en Dior kunnen me alvast bekoren.

Erg content was ik van de Teint Miracle van Lancôme. Ik kon er even mee voort en het pompje was zeer handig.
Omdat deze op was, wilde ik om een nieuwe gaan. Ik test graag nieuwe dingen uit en heb graag verandering. Tijd voor iets nieuw. Een testertje van Teint Idole Ultra 24h (alsook van Lancôme) werd onmiddellijk goedgekeurd. (Zonder zever: ik kreeg die dag complimenten van m’n collega’s. Ik straalde). Ik wilde deze dus aanschaffen als m’n nieuwe foundation. Totdat de verkoopster in Inno me een andere, nieuwe aanraadde. Nieuw in het assortiment van Lancôme is de Miracle Air De Teint. Werkt met een pipetje en voelt erg licht aan. Verrassende maar aangename textuur. Absoluut niet vettig en helemaal anders dan dat ik gewend ben. Ik ben verkocht. Lancôme stelt me niet teleur.

Eventueel kan je een basis aanbrengen alvorens je je foundation opdoet. Een olievrije primer bijvoorbeeld. Dan kan ik jullie La Base Pro van Lancôme aanraden. Graag gedaan.

IMG_3648.JPG

(Prijs Miracle Air De Teint: €36.70

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: