Banana-pomegranate-smoothie.

Yep, een smoothie met een granaatappel!
De smaak is, in vergelijking met de erin verwerkte banaan, erg subtiel. Een extra lichte smaak wordt hier toegevoegd bij de volle smaak van een rijpe banaan.
De gemixte granaatappel wordt een paarsachtige kleur in de blender.
(Ik geef toe: in een granaatappel zit niet zo heel veel smaak)

Wat heb je nodig?
– 1 banaan
– 1 halve granaatappel (de andere helft gebruik je voor jouw foto, duh)
– 1 potje Danone yoghurt natuur
– Een beetje melk om aan te lengen

Snijd de granaatappel door twee. Gewoon, zoals je een appel door twee zou snijden. Ik zou de vrucht voorzichtig “pellen” en er de vruchtzakjes (ik kan het niet anders verwoorden) uithalen.
(Ik lepelde de inhoud eruit en m’n witte keuken was plots donkerrood. Niet doen dus. Tenzij je je keuken voorbereid met lagen keukenrol om alles op te vangen)
Granaatappel is een rode vrucht en vlekken van rode vruchten gaan niet (of erg moeilijk) uit! Voorzichtig, dus!

IMG_3979.JPG

Het enige nadeel aan een granaatappel (in een smoothie) zijn, net als bij passievrucht, de pitjes. But then again: suck it up!
Goedgekeurd! Yummy!

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: