20 random facts about me.

1) Ik ben al twee keer verhuisd. Ik woonde tot m’n 16 jaar in Sint-Martens-Latem (waar m’n vader nog steeds woont) en ben in 2009 verhuisd naar Zwijnaarde samen met m’n moeder. In 2013 verhuisden we dan samen met haar vriend (ondertussen man) naar Sint-Denijs-Westrem waar ze samen een huis kochten. Ik woon er graag.

2) Ik ben al in Canada en New York geweest. Canada is ondertussen al bijna drie jaar geleden. M’n beste vriendin en ik maakten een rondreis doorheen Oost-Canada (Montréal – Toronto – Ottawa) en New York deden we met het samengesteld gezin van m’n vaders kant. We vierden er nieuwjaar (2010 – 2011).

3) Ik houd van Starbucks. Jammer dat het zo verschrikkelijk duur is. Ik verdien een gratis jaarabonnement op de koffie, vind ik, na het posten (reclame!) van al die foto’s op Instagram!

4) Ik houd zo hard van sushi dat ik er een tattoo van heb laten zetten. Dat deed ik begin dit jaar, eind januari, op een tattooconvention in Waregem. De artiest heet Billy Hay en ik ben er nog steeds erg tevreden van!

5) Ik heb het beste lief ter wereld. We zijn amper twee maanden samen maar het voelt al aan als twee jaar! Het is een echte schat. Ik ben met m’n gat in de boter gevallen!

6) Familie betekent alles voor mij. En dat besef ik nu maar al te goed sinds ik m’n kleine broer verloren heb. Familie is echt iets dierbaar (voor mij) en wil er zoveel mogelijk tijd mee spenderen. ’t Leven is al kort genoeg.

7) Ik werk als verkoopster bij Sacha en doe m’n job super graag! Ik werk momenteel als assistent storemanager en vind het fijn om enkele extra verantwoordelijkheden te hebben en door te groeien binnenin dit bedrijf.

8) Reizen is mijn leven. Al mijn centjes gaan op aan reizen. Of laat ons zeggen bijna al mijn centjes. Reizen, tattoos en kledij. Ik heb al een aantal landen op m’n lijstje staan die ik bezocht heb maar er staan er meer op ’t lijstje die ik nog moet bezoeken!

9) Ik ben nogal een zoetebekje. Snoepen, taart, cake,… Ik ga een eclair of donut nooit weigeren.

10) Voor pasta doe ik alles! Ook al is pasta een dikmaker, ik zou een moord plegen voor een bord van bij De Kastart of een potje Bocca!

11) Ooit had ik 8 piercings waarvan 6 in m’n gezicht. En eigenlijk 11 piercings, als je er stretchers en een tweede gaatje in het oor bijtelt. Ik heb geen spijt van m’n piercings maar soms mis ik ze wel. Al enkele maanden “piercingloos”.

12) Ik heb geen lievelingskleur. In kledij grijp ik vooral naar donkere kleuren. Als het al kleur is, is het iets pastelachtig of een donker kleur zoals donkerpaars, donkergrijs of bordeaux.

13) Mijn trouwe vriend is een Westy van 15 jaar! Nooit gedacht dat m’n lieve viervoeter 15 jaar zou worden. Hij is werkelijk m’n beste vriend!

14) Vroeger wilde ik paarden of dolfijnen kweekster worden. Dat staat zo beschreven in de vele vriendenboekjes van toen. Grappig.

15) Zowat m’n hele leven staat op de social media. Sinds ik m’n iPhone aangekocht heb, ben ik verknocht aan vooral Twitter en Instagram.

16) Ik draag bijna nooit hakken of botten. Ik ben een “sneaker-girl”. (Ik voel me comfortabeler in platte schoenen. Vooral sneakers)

17) Ooit win ik de lotto. Of Win For Life. Gewoon. Ik heb dat gevoel. Ooit.

18) Ik heb drie broers en één zus. (En ik zal altijd drie broers en één zus blijven hebben)

19) Ik moet beter leren relativeren. Ik overdenk altijd alles en stress over stomme zaken. Ik moet beter leren loslaten.

20) Ik slaap erg graag. (Maar dan ook echt heel erg graag)

IMG_4007.PNG

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: