Luxedy.

IMG_4489.PNG
Geef mij alle juwelen die op deze foto staan!

Ongetwijfeld klinkt de naam jullie allen bekend in de oren. Zo niet, wordt het dringend tijd dat je daar verandering in brengt!
Volg hen op Instagram @luxedy en bezoek de website http://www.luxedy.com!

Erg mooie en kwaliteitsvolle accessoires zijn hier te koop. Denk aan armbandjes, oorbellen, uurwerken, kettingen, ringen maar ook sjaals en handtassen. Kortom hemel op aarde voor elke vrouw! (Cadeautip!)

IMG_4486.PNG

Nu en dan pronk ook ik met mijn uurwerk en Zag Bijoux armband. Dat laatste geldt trouwens als geluksbrenger. Die zal ik wat vaker moeten aan doen.

IMG_4488.JPG

Had ik nog gewone gaatjes in m’n oren (lees: ik heb grote gaten (stretchers) en ik moet die ooit eens laten toe naaien) dan had ik zeker al tien paar oorbellen besteld. Moooooi! Jullie raden het al: ik ben fan! Uiteraard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: