geWOON!sfeer

Iedereen die de boekjes en het internet wat in de gaten houdt, weet dat shoppen voor het interieur weer helemaal in is. En dan nog liefst met Scandinavische toetsen. Honderdtallen webshops zijn nu helemaal hot,
Nederlandse geWOON!sfeer is daar sowieso één van.
Van decoratie tot posters, stickers en wenskaarten. Je vindt er alles om jouw stulpje mooier aan te kleden. En hoe!

IMG_5096.PNG

Speciaal voor de feestdagen is er een categorie “Kerst”.
Deze kaarshouder is mijn favoriet. Jammer genoeg woon ik nog niet alleen, anders was deze beauty allang van mij! (Staat op mijn lijstje!)

IMG_5098.PNG

Je kan ook een cadeaubon aankopen om iemand te verrassen om zijn of haar huisje te restylen! Ik zou er in elk geval dolgelukkig mee zijn!

IMG_5099.PNG

Geregeld organiseert geWOON!sfeer een fijne Give Away op hun Instagram. Wie wilt er nou niet zulke leuke spulletjes winnen? Dacht ik al. Volg hen op Instagram: @gewoonsfeer en droom weg op hun webshop: http://www.gewoonsfeer.nl

Ik kreeg enkele luxe wenskaarten en wat stickers opgestuurd waar ik echt heel blij mee ben! Ik ben namelijk nog de persoon die kaartjes stuurt voor iemands verjaardag en stickers kleeft bij het schrijven van een brief.
En van de manier van inpakken ben ik ook al helemaal fan! Super leuk!

IMG_5100.JPG

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: