Nieuwe lay-out voor mijn blog.

Eentje die perfect past bij mijn naam. Visjes en walvissen en het hele zeegebeuren. Ze zwemmen ook nog eens écht als je doorheen mijn blog scrolt! En af en toe komt Willy de worm eens piepen. Ja, ik gaf die bewegende worm op zijn haak een naam, ja.

Niet alleen werd mijn blog in een nieuw jasje gestoken, ook bracht ik nieuwe buttons aan op mijn pagina. Vanaf vandaag bestaat er een ‘Social Media’-knop waar je terecht kan voor al mijn profielen op de social media. Facebook, Twitter, Instagram en mijn twee persoonlijke blogs. Ernaast zie je de ‘Contact’ -knop. Dat houdt in dat jullie mij steeds feedback kunnen sturen omtrent mijn blog. Complimenten, suggesties, vragen of opmerkingen. Alles is welkom!

Ook deed ik een kleine aanpassing aan mijn ‘About’-pagina. Ik duwde mijn blog onder de naam lifestyle.  (Om mijn website maar in een vakje te kunnen steken. Alhoewel ik heel ruimdenkend ben. Vandaar dat lifestyle zowat de beste beschrijving van mijn blog is)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: