Een nieuw blogbericht over LUSH.

Zoals wel vaker gebeurt, schrijf ik over de producten van LUSH. Niet alleen beschrijf ik de geuren en kleuren, ook geef ik mijn mening weer en krijg je in no time een overzicht van mijn mening.

IMG_5499.JPG

Ooit al eens gedoucht met snoepjes? Ik wel! Met Snow Fairy krijg je een waanzinnig snoeperig gevoel. Wat. Een. Geur. Deze limited edition showergel brengt je, bijna letterlijk, rechtstreeks naar de snoepjeswinkel. De geur is zo intens dat het een nostalgische geur met zich meebrengt.
Na enkele uren passeert deze fantastische geur nog eens. Zo blijf je lekker naar deze snoepjesgeur ruiken!
Doordat deze Snow Fairy alleen beschikbaar is tijdens de wintermaanden, moet je het slim spelen en een heuse voorraad opslaan! Ik koop me alvast een grote fles!
Snow Fairy 100g – €8.45

Ook Bûche De Noël brengt een nostalgische geur met zich mee. Want weet je wat? Mij doet deze Face & Body Cleanser denken aan… Plasticine. Raar maar waar. Als kind was ik daar bijna aan verkleumd. Deze reiniger is wel iets zoeter en sterker van geur. Echte gedroogde stukjes fruit vind je ook terug in dit potje. Let op: het is niet eetbaar! 😉
Ook is deze Bûche De Noël een product dat enkel verkocht wordt tijdens de winter. Een echt winterproduct dus. Limited Edition in drukletters! Jouw huid is helemaal klaar voor de feestdagen!
Bûche De Noël 100g – €10.45

IMG_5500.JPG

In mijn vorige LUSH-blogpost konden jullie lezen dat ik niet zo’n erge fan was van Ro’s Argan body conditioner. Een goed alternatief is Rose Jam. Identiek dezelfde geur maar dan in een andere textuur, namelijk een showergel.
De kleur geeft ook de geur weer: roodachtig van rode rozen. Mmmm!
Een ware rozensensatie!
Rose Jam 100g – €8.45

IMG_5503.JPG

Houden jullie van een lavendelgeurtje? Wel, ik eigenlijk niet zo. Of ik van Angels On Bare Skin hou? Da’s weer wat anders! Hierbij speelt lavendel wel degelijk de hoofdrol maar maakt jouw huid zodanig schoon en fris dat ik de straffe geur erbij neem. (Psssst. Er zit ook rozenabsolute en kamille in)
Ik zat eens in de tram en ik rook plots een volle lavendelgeur. Ik besefte dat het van m’n gezicht kwam omdat ik deze gezichtsreiniger met milde scrub diezelfde morgen gebruikte. Een echte aanrader voor die hard lavendel fans. En LUSH fans.
Angels On Bare Skin 100g – €10.45

IMG_5502.JPG

Advertenties

6 Comments

  1. La Sophiette says:

    Hoi Hannewhale, ik nomineerde je voor de Liebster Award. Ik hou van je blog en raakte zo geïntrigeerd door je lush-posts dat ik het zelf ben beginnen uitproberen. Helaas ben ik nu ook verslaafd 😀 Hopelijk vind je het leuk. Alle info vind je op mijn blog La Sophiette >> http://wp.me/p4sdXz-7V

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: