Uitgetest voor jullie: Thin Tea “Fat Burn Blend”.

Een thee waarvan je zou vermageren. Bestaat het? Werkt het echt? Vermager je echt? Zulke vragen kreeg ik op me afgevuurd toen ik dit Australisch brouwsel besteld had.
Ik leerde Thin Tea kennen via de sociale media, namelijk Instagram. (Instagram.com/thinteadetoxtea)
Er stonden voor- en nafoto’s online en ze zeiden dat het echt zou werken. Ik was wel eens benieuwd want ik wil al tijden af van mijn klein zwembandjes die ik dagelijks meesleur.

IMG_5605.PNG

Wel, lieve mensen, knoop het goed in jullie oren: thee vermagert niet. Stiekem besefte ik dat maar al te goed maar een mens is nieuwsgierig en wilt het eens uitproberen.
Het enige wat ik kan doen is jullie mijn mening over dit product meegeven.
Mijn realistische kijk over deze zogezegde vermagerende thee.

Over de “Fat Burn Blend”:
Je krijgt twee zakjes opgestuurd. Eén zakje is, laat ik het ochtendthee noemen, het andere is avondthee.
Je moet dus ’s morgens en ’s avonds een tas drinken. Bij het ontbijt drink je de thee die voor bij het ontbijt bestemd is en vlak voor het avondeten de andere thee.
Ik moet toegeven dat ik ’s avonds dikwijls vergat de warme drank te drinken. Ik werk tot zes uur en ik ben veelal maar thuis rond zeven uur ’s avonds. Je moet de thee drinken vóór zes uur ’s avonds. En vijf à tien minuten vlak voor het avondmaal (belangrijk). Dat werd wat moeilijk. Maar ik verschoof het gewoon een uurtje. Dat mocht. Maar absoluut niet later. (Detoxen en zo)
Maar zoals ik al zei vergat ik die thee ’s avonds meer dan eens. (Ik kom thuis na een lange werkdag en kan m’n voetjes onder tafel schuiven. Geen mens die dan aan een theekransje denkt. Lees: honger!)

IMG_4939.JPG

Ik moet er wel absoluut bij zeggen dat de avondthee je wel trager én minder doet eten.
Ik besefte dat al na enkele dagen. Na twee of drie keer de thee te hebben uitgetest, dacht ik: “Eet ik nu trager en minder of steek ik dat in m’n hoofd?”
Het is wel degelijk zo. De avondthee geeft je, zo voel ik het althans, een vol(ler) gevoel en je hebt minder eetlust. Je gaat trager eten en schept zelfs geen tweede keer op.
Dus eigenlijk kan je wel “vermageren” van deze Thin Tea omdat het je een vol gevoel geeft en niet veel meer eet ’s avonds.
Je moet het gewoonweg kunnen volhouden (lees: geen enkele ochtend / avond overslaan. Ben ik barslecht in) en er eigenlijk bij gaan sporten ook. Want de vetjes zullen er niet zomaar van gaan afvliegen door “water met een smaakje” te drinken.

IMG_4930.JPG

Is het een aanrader?
Nou, ik vind van wel. De thee zal bij elk van jullie een ander effect hebben. Eet je ’s avonds bijvoorbeeld meer dan ’s morgens? Dan zal dit drankje wel helpen. De smaken zijn kruidig en muntachtig.
De wintermaanden zijn wel ideaal om dit uit te proberen. Ook om elke dag lekkere tassen thee te drinken. Gezellig! Geloof je er niet in? Dan drink je maar lekkere dure thee! Made in Australia!

Ik trok een voor-foto maar de na-foto heeft geen zin want er is niets veranderd. Maar, nogmaals: ik sport niet (behalve de tienduizend trappen op mijn werk die ik dagelijks afloop) en vergat (erg) vaak de thee te drinken.
Ik zou zeggen: test het uit en vorm jullie mening er zelf over.
De thee kost $33 voor een pakket van 14 dagen. Na anderhalve maand kwam mijn pakketje maar niet aan (fout bij de verzending) en ik contacteerde hen. Ze waren erg vriendelijk en stuurden mij een 28 dagen pakket (t.w.v. $66 – nu in promotie $56) op. De verzending is trouwens wereldwijs gratis! Ja, echt!
De website is veelbelovend en vooral uitnodigend. De service is top!

Ik zou graag de “Sleepy Slumber” eens proberen. Uittesten of ik er beter van ga slapen en of ik uitgerust wakker word de volgende morgen! (Zou het?)

IMG_5606.PNG

Advertenties

3 Comments

  1. Pingback: BOOTEA. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: