Een dagje LUSH’en.

Ik LUSH, jij LUSH’t, wij LUSH’en. Ja, LUSH is nu ook een werkwoord.

Een vrije dag: niets is beter dan een vrije dag. En da’s een perfecte combinatie om jezelf eens goed in de watten te leggen. Een haar- en gezichtsmasker, de benen scheren en in de douche kruipen met een showergel of douchezeep, shampoo en conditioner en gezichtsreiniger. How I love LUSH!

IMG_5630

Ik gebruik Hair Doctor voor de eerste keer en ik moet zeggen dat de geur me doet denken aan Roots, denk ik. Een ander haarmasker van LUSH. Het pittige van, ik weet dat het vreemd klinkt, peperkoek, en het frisse van munt.
Hair Doctor is een haar- en hoofdhuidmasker met modder dat je twintig minuutjes moet laten inwerken op droog haar. Na ongeveer tien minuutjes voel ik het wat prikken op mijn hoofdhuid. Alhoewel woorden als prikken en branden niet de juiste woorden zijn. Ik voel het inwerken, dat wel. Het voelt erg fris aan.
Na het wassen (ik gebruikte ook nog shampoo en conditioner achteraf) voelt m’n achterhoofd nog steeds fris en verkoelend aan in mijn geïmproviseerde tulband.
Vers masker. Bewaren in de koelkast.
Hair Doctor 95g – €11.65

Vrouwen, (en mannen) houden jullie van chocolade? Jaaaaa, domme vraag! Smeer het op jullie gezicht! Althans, het gezichtsmasker Cupcake toch! Heeft een heerlijke chocoladegeur! Echt geweldig! Ik vroeg m’n moeder om aan m’n gezicht te ruiken ongeveer een uur na het gebruik ervan. “Oh! Zo zoet! Chocolade!” Yep. Chocolate on my face.
De eerste keer dat ik het gebruikte brandde het wel wat op m’n gezicht. Ik vermoed omdat ik m’n gezicht vlak ervoor had ontschminkt en gereinigd. (9 to 5 reinigingslotion gecombineerd met Tea Tree Spray)
Een week later legde ik nog eens een masker en had ik dit branderig gevoel absoluut niet. Houd dus enige tijd tussen het reinigen en een masker gebruiken.
Het masker verhardt en trekt wat tegen bij het trekken van gekke bekken. (Ja, dat doet ik, want mijn gezicht ziet eruit alsof ik in kak ben gevallen. Sorry voor de uitdrukking. (Goedruikende kak dan wel) Met grappige Snapchats tot gevolg)
Nadien is mijn huid, je raadt het nooit, ultrazacht!
Vers masker. Bewaren in de koelkast.
Cupcake 75g – €10.45

IMG_5624

Samen met American Cream is Retread echt m’n favorietje als het om haarconditioners gaat. Het ruikt heerlijk fris maar toch weer lekker zoet. Perfect! Jouw haren ruiken de ganse dag door!
Retread 245g – €15.75

Aanraders om jouw huidje lekker zacht te maken voor het slapengaan: 9 To 5 gecombineerd met de Tea Tree Water! (Op aanrader van verkoopster Sofie! Many thanks!)
Da’s de reinigingslotion (perfect dus voor mensen die make-up gebruiken!) en achteraf een heerlijk frisse toner.
Ik heb aanzienlijk minder last van puistjes (ik word er ook bijna 23. Maar neen, echt!) en m’n huid heeft z’n rust momentje gevonden. Ik kan onder de wol kruipen.
Ik kan echt niet gaan slapen als ik m’n 9 To 5 + Tea Tree Water ritueel niet heb uitgevoerd. Binnenkort een nieuwe voorraad halen.
9 To 5 240g – €15.45
Tea Tree Water 100g – €6.25

Toothy Tabs, handig in gebruik. Je bijt een tabletje kapot en het schuimt in jouw mond. Poetsen maar!
Sparkle. Perfect voor als je witte tanden wenst maar écht wel tegen een stootje kunt. Want dit is zowat het goorste smaakje dat ik ooit al heb geproefd. Een mengeling van zwarte peper, grapefruit en citroen (lekker, denk je!) maar ’t smaakt naar… Ach. Ik kan het niet beschrijven! Smaak blijft nog lang nahangen in de mond.
Probeer het zelf eens uit. Mijn lief krijgt dit doosje van Sparkle, ik ga me een ander uitkiezen!
Toothy Tabs 12g / 40 tabs – €3.95

Gehaast en de haren moeten gewassen worden? Of je wilt dat de douche écht tropisch ruikt? Gebruik dan de Godiva bar! Shampoo en haarconditioner ineen en de geur is subliem! Breek een stukje af, laat het schuimen tussen je handen of rechtstreeks op het haar en masseren maar! Vergeet de puntjes niet! 🙂
And guess what? De geur zindert lang na… Mmmmm!
Godiva bar – €9.50

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: