Sweet Wellness.

Op zoek naar een origineel en deugddoend cadeau? Of al jaren op zoek naar een super luxueuze wellness? Zoek niet langer! Sweet Wellness is het van het als je staat op kwaliteit. En geloof me: het is een autorit waard als je niet vlakbij Sint-Martens-Latem woont.

Je kan deze wellness afhuren voor enkele uren of er een arrangement van maken zoals wellness met tapas of wellness met lunch of wellness de luxe (met bubbels!)

Massages, peelings en andere schoonheidsbehandelingen kan je laten doen mits reservatie en dat bevindt zich in een andere ruimte.

Ik vond deze wellness via een flyer die in het zonnecenter lag. Het zag er super chique uit en ik had dadelijk zin in om een wellnessje te boeken.

Ik sms’te mijn nicht om te vragen of ze meewilde en in no time hadden we al een reservatie.

Ter plaatse kregen we een volledige rondleiding met overal een woordje uitleg. Het was tenslotte onze eerste keer daar dus was een bespreking over de faciliteiten wel fijn.

Toen mevrouw weg was, keken m’n nicht en ik elkaar aan en zeiden: “Wow, zo chique hier!” We konden niet wachten onze heerlijke belegde broodjes op te eten en een glaasje fruitsap in te schenken. Wij namen een lunch arrangement. Dat houdt het volgende in: voor €140 krijg je lekkere verse belegde broodjes, een halve liter fruitsap, water, thee en koffie à volenté, er is ook vers fruit en natuurlijk de wellness. Drie uur gebruik. Maar doordat je op het gemak jouw lunch verorbert, verlies je algauw een klein uurtje. Een aanrader (wat wij toen niet deden maar in de toekomst wel zouden doen): boek een uurtje langer wellness! Psssst, ’t is maar €25 voor een extra uurtje!

Een scrub- of packing-pakketje bij kopen is hier ook mogelijk. €15 moet je hiervoor neertellen en je smeert jezelf of jouw partner in.

De faciliteiten zijn uiterst modern, proper en uitgerust met touchscreen. Er komen geuren en kleuren vrij in zowel de infraroodcabine als in de stoomcabine. De Finse sauna gaat wel tot 95 graden (en soms hoger!) dus echt voor mensen die wel wat heter kunnen verdragen! (Hoe hoger dat je zit, hoe warmer, uiteraard!)

Na de sauna kan je onder de ijskoude emmer gaan staan of buiten in de ton met vrieswater gaan zitten!Sweet Wellness koos voor een massagebad in plaats van een jacuzzi. Dit bad is gemaakt voor twee personen en je moet er volledig gaan inliggen. Er zitten gaatjes in de bodem en op die manier word je door die kleine bubbels “gemasseerd”. Het is wennen in het begin maar echt eens leuk om te doen! 🙂

Tip: het bad wordt gevuld vlak voor jouw komst. Maak hier eerst gebruik van. Wij hadden er bijna twee uur mee gewacht en het water was dus lauw.Nog even chillen in de relaxruimte en dit verblijf is af. (Of bijna af want met een zonnebankbeurt achteraf is het pas écht compleet!)Wil je zelf gaan wegdromen, of zelf al een verblijf in dit klein paradijs boeken? http://www.sweetwellness.be!

Kortrijksesteenweg 32, 9830 Sint-Martens-Latem

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: