MAC make-up.

Ken je het gevoel wanneer je de perfecte producten gevonden hebt? Exact dat gevoel heb ik bij de producten van MAC. Als je bijna een porseleinen huidje wilt, is MAC daar uitstekend voor. De make-up blijft lang zitten en het ligt mooi egaal op het aangezicht.

Op advies van de verkoopster, gebruik ik de bijna, ik denk zelfs lichtste foundation (NC15) om zo wat te gaan verdonkeren met de medium poeder. Het is echt perfect. Ik zweer niet vaak, maar als dat wel het geval is, is dat toch op deze producten. Halleluja MAC.Mijn poeder neem ik zowat overal mee naartoe. Mijn huid kan na een halve dag serieus beginnen blinken en da’s er perfect mee op te knappen. Iets als “mijn redder in nood”.

Ik leerde het wenkbrauwpotlood kennen via een collega en ik ben overlaatst een nieuw kleur gaan halen. Het kleur (Lingering) heeft een grijzige ondertoon zodat mijn wenkbrauwen niet té fel bruin gemaquilleerd worden, anders oogt het te hard, althans voor mijn gezicht, naar mijn mening. Ik kan dit poederpotlood echt niet meer missen. Ik begin er zowat de dag mee.

De blush “Coppertone” leerde ik kennen van een andere collega op het werk. (We zijn allemaal duidelijke fan van MAC!) Het is enerzijds een donkere blush voor mij, maar anderzijds geeft het m’n gezicht warmte. Ik heb vaak “last” van rozige wangetjes, ik ben dus eerder een koudkleurig type. Met mijn foundation en poeder schmink ik die wangetjes weg en gebruik ik de aardkleurige blush. Ik kan de kleur niet goed beschrijven. Er zit wat bruin in, ook oranje, maar zeker ook wat rode tinten. Het maakt mijn gezicht volumineus, warm en zacht. ’t Straalt daardoor wat chiquer uit. Ideaal voor een avondje stappen of een romantisch diner. Ik draag ‘m wel elke dag sinds ik ‘m aangeschaft heb. I feel good with it!Ik heb ondertussen twee make-up borstels van MAC aangekocht. Eentje om m’n foundation aan te brengen en eentje voor de poeder / blush. Oké, het is duur, maar ze zijn echt wel een aanrader. Ik ben er zeer tevreden over.Na het aanbrengen van mijn make-up, werk ik af met de prep + prime (fix+). Een lichte bestuiving van fixatie landt op mijn gemaquilleerd gezicht. Het voelt erg fris aan en ter gelijkertijd heb ik effectief het gevoel dat de make-up langer blijft zitten.Dus, ja, ik zweer bij MAC.

Later vandaag post ik een voor- en na-foto. Dus met en zonder make-up.2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: