Natural VS make-up #nomakeupchallenge

Ik had jullie een voor- en na-foto beloofd sinds het blogbericht over MAC make-up online staat.Links heb ik geen make-up op, enkel een vleugje dagcrème. Ik had een uurtje voordien wel aan m’n gezicht geprutst. Vandaar de rode vlekjes. Great timing. (Ik zie er niet altijd zo mottig uit zonder make-up, hoor. Again: great timing)

Rechts heb ik mijn foundation en poeder op, lichte blush en wenkbrauwpotlood. Wegens tijdnood heb ik geen foto meer kunnen trekken van het eindresultaat (extra oogpotlood, wat oogschaduw en mascara, soms een matte lippenstift) maar het verschil is nu al duidelijk te zien.

Waarom ik make-up gebruik? Ik voel mezelf mooier als ik het draag. (Ik zie er zo moe uit zonder! Herkenbaar?) Dus ik doe het puur voor mezelf. Voor mijn voorkomen en zelfvertrouwen. Mensen mogen nog zeggen dat het niet hoeft, ik zal nooit zonder make-up de deur uit gaan.

Ik maak hier een kleine challenge van! Post twee duidelijke selfies: eentje zonder en eentje met make-up! Tag vervolgens drie vriendinnen die hetzelfde moeten doen! Hashtag #nomakeupchallenge

Ik tag Sofie Mertens (@sfiem), Jolien Van Staeyen (@thatgirlwithherblog) en Elina De Lathauwer (@itseliners)

@ = Instagram.

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: