Een luie dag.

Dinsdag. Mijn vrije dag. De andere helft van mijn weekend. Meestal ben ik volgeboekt met allerhande plannen, koffiedates en restaurantbezoekjes, maar niet vandaag. Vandaag ga ik eens uiterst lui zijn (eigenlijk net hetzelfde als exact een week geleden) en het huis niet buitenkomen.

Pas op, neem dat “lui zijn” maar met een grof korreltje zout want ik stond mee op met mijn lief (zoals elke morgen als we samen slapen) en maakte hem ontbijt klaar, gaf hem een 10- en 4-uurtje én vers klaargemaakte lunch mee. En ik ledigde de vuilbak, maakte de kattenbak schoon en mag straks nog gaan afwassen want mijn moeder komt eens op bezoek. En ik ben aan’t bloggen. En vanavond nog eens koken ook! Oh oh, nog een marathon houden van #thuisopéén! Dus nog een redelijk productief dagje, maar jullie verstaan het begrip “lui” wel, hè. Om het jullie visueel te kunnen voorstellen: ik zit met joggingbroek, trui van mijn lief en m’n haar in een dot te tokkelen op m’n iPhone in de zetel. Gesjellig.

Van ontbijt gesproken trouwens, dit is het mijne:

 

Ja, ik eet graag bij kaarslicht. Zelfs op klaarlichte dag.

Eigenlijk net hetzelfde als wat ik voor mijn lief klaarmaakte vanochtend. Heel eenvoudig maar zo lekker!

Een potje Activia van Danone (smaak naar keuze, deze keer werd het aardbei), muesli (de mijne komt nu van Dille & Kamille) en een banaan in plakjes gesneden. Simpeler kan haast niet. Nog een Actimel om te Actimeliseren(!) en een glaasje vers geperst sinaasappelsap! Goeiemorgen! 🙂

Onze tweede week House & Catsitting is hier trouwens van start gegaan! Op z’n zachtst uitgedrukt: het is hier leuk! (Misschien installeer ik me nog wel op de hometrainer vandaag! Maar dan mag je de term “lui” wel volledig schrappen, hoor!) Vandaar dat m’n moeder op bezoek komt vanmiddag. Heb haar nu al anderhalve week niet meer gezien en dat went maar niet, juist omdat ik nog onder moeders vleugels woon. Dus even een moeder-dochter-momentje inschakelen. 🙂

Zo, de wijde wereld kent mijn plannen voor vandaag. Wat zijn de jouwe? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: