Clinique: dagcrème.

Ik heb jullie al verteld welke make-up ik gebruik, maar het belangrijkste zou ik haast vergeten: de dagcrème.

Een aantal jaar geleden gebruikte ik make-up van Clinique en ik was daar eigenlijk wel best tevreden over. Het merk zit in een zekere prijsklasse, maar je betaalt voor een goede kwaliteit.

Ik gebruikte ooit een testertje van de Moisture surge intense en ik vond die wel goed. Later was mijn toenmalige dagcrème op en herinnerde ik mij deze vetvrije crème-gel van Clinique. Het is eigenlijk voor een gemengde droge tot zeer droge huid, en dat heb ik allesbehalve, maar de textuur voelde zo fijn aan, dat ik deze absoluut wilde kopen. Vroeger had ik een vettere huid, wat meer last van puistjes hier en daar, nu heb ik een ietwat gemengde huid. De T-zone blijft wel een aanslepend geval. Vette neus en kin en ook vlak naast mijn kin kunnen er al wat onzuiverheden ontstaan.

Ik ben erg tevreden van deze crème die ik steeds bij m’n dagelijks ochtendritueel gebruik. In het potje zit een doorzichtigachtige witte crème die heel goed open smeert. Ruikt heel fris (parfumvrij trouwens) en ’t doet me zelfs een beetje denken aan een geurkaars. Eentje met jasmijngeur, of zo. Heerlijk. De crème-gel trekt onmiddellijk in en jouw huid voelt gevoed aan voor de rest van de dag. Deze moisture helpt trouwens tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk maar aan de koude winter, airco en zelfs roetdeeltjes in de lucht.

Ik gebruik deze toch al zo’n vier maanden ondertussen (heb zeker nog de helft) en als ie op is, haal ik een nieuw potje!

 

Gekocht bij Inno. Ik weet de exacte prijs niet meer maar op de website vind ik €38.50!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: