Banaan-meloen-smoothie.

Gisteren was het zondag (chilldag voor de meesten) en scheen het zonnetje. Perfect vitamientjesweer! 🙂

Het lief zorgde voor een heerlijk omeletje, ik zorgde voor een frisse smakelijke smoothie in een originele beker! ’t Was alweer even geleden dat ik nog eens eentje maakte dus ’t was nog eens het moment!

Aangezien we nog een halve meloen (cantaloupe) in de frigo hadden liggen, werd dit meteen ook het hoofdingrediënt van de smoothie. Of nee, wacht, dat is de banaan. Een mooie mengeling van beiden dus.

Ik neem banaan altijd als basis van mijn smoothies. Het heeft een pappige maar toch romige textuur bij het mixen en de smaak is gewoon yummy! Ik houd echt van banaan. In zowel fruitsla, smoothies en in elk dessert. Of gewoon in plakjes bij het ontbijt. Wie bakt er eens bananen voor mij?

Samen met twee flesjes Actimel (degene zonder smaakje met 0% vet), één rijpe banaan en een halve cantaloupe, heb je een lekkere zoete mengeling en begint jouw dag nog beter! 🙂

 

Ik serveerde deze vitaminebom in de uitgeholde halve meloen. Liefst nog met een papieren parasolletje en een rietje! Drinken maar! 🙂 Lekkerrrrr!

 

Psssssst. Giet er wat vodka bij en je hebt een heerlijke, frisse, verse cocktail! Hallo zon! Hallo terras! Hallo bruin velletje!

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: