Smoothie time!


Een koelzak vol lekkers gekregen! YUMMY!

De Hoogstraatse aardbeitjes zijn in huis en de lekkere producten van Danone werden vanmorgen geleverd. Nogmaals dikke merci, Lieve! Ik kon niet anders dan aan smoothies denken en er onmiddellijk aan te beginnen. Er waren geen bananen in huis, oeps, vergeten, maar er stond wel nog een stuk bananentaart in de frigo…


Aardbeiensmoothie!


De hond kwam zich moeien…

Ik maakte twee smoothies: een smeuïg lopend sapje met Actimel (natuur) en een handjevol aardbeitjes en eentje met een flesje Actimel en een stukje bananentaart. En eigenlijk een derde: het bij elkaar gieten nadat ik de helft op had. Het resultaat was verbazingwekkend lekker. Ik spreek hier over beide smoothies. Die met de aardbeien is gewoon, nogal simpel, maar echt verfrissend lekker. Less is more. En de bananentaartsmoothie was best wel zwaar, maar toch origineel en lekker. Een meer pappige structuur. Aanlengen met nog een flesje Actimel of melk.


Bananentaartsmoothie


Aardbeien-bananentaartsmoothie

De volgende keer zijn het gewone bananen, hoor! De basis van mijn smoothies. De ene keer kan het niet simpeler, de andere keer is het eens wat origineler of uitdagender. Deze keer was het niet bepaald gezond, maar oké! I enjoyed it! 🙂

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: