Nog te lezen boeken: update tot de tweede.

Ik kocht, ondertussen al even geleden en overigens volledig vergeten, The Longest Ride van niemand minder dan Nicholas Sparks. De 49-jarige auteur staat bekend om z’n dramatische en romantische romans waarvan The Notebook toch wel de bekendste is. The Best Of Me werd vorig jaar verfilmd en deze staat nog steeds op m’n to-see-lijstje! (Misschien eerst het boek lezen? Aanrader? Anyone?)

Ik heb wel zin in een romantisch (heel misschien cliché) liefdesverhaal! Ja, ik ben zo eentje: romantiek all the way!

 
Nu Vijftig Tinten Donkerder uitgelezen is (ein-de-lijk!), kan ik beginnen aan een nieuw boek. Hoewel If I Stay ’t hoogst op m’n lijstje stond, geef ik The Longest Ride nu voorrang. Een vriendin wil ‘m zo snel mogelijk gaan kijken in de cinema. Release op 6/05. Ik stelde onze bioscoopdate uit tot eind mei. Ik heb dus een maand de tijd. Dat wordt nipt.

Ik ben echt een gave aan’t kweken, heb ik de indruk: boeken kopen maar niet lezen. Ik moet wat beter m’n best doen!

Heeft er iemand dit boek al gelezen?

Enjoy reading! ♡

Advertenties

12 Comments

  1. Het komt op mijn alsmaar langer to-do lijstje meer tijd maken om te lezen maar het komt er dan toch meestal niet van, alhoewel ik in de zomer sneller naar een boek grijp. Een boek lezen en lekker bruinen in het zonnetje is voor mij puur genieten 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: