The Body Shop: update.

Bloggen over iets waarvan je weinig of niets afweet is, laat ons eerlijk zijn, vrij stom. En dat is juist wat ik met m’n blogpost over The Body Shop heb meegemaakt. Iemand kwam me in m’n oor fluisteren dat ik de Silky Cleansing Oil verkeerd gebruikte en daarom dat vettig effect had. 

Er hing aan de achterzijde van het flesje een gebruiksaanwijzing met slechts enkele zinnetjes die uitlegde hoe je het product ’t best gebruikt. “Achteraf afspoelen met water.” Amai. Hoe kon ik daar nou overgekeken hebben? Zo dwaas. Natuurlijk was m’n huid nog super vettig. Ongelofelijk. Maar dan nog gebruik ik de schminkverwijderaar niet al te graag omdat ik er water voor nodig heb. ’s Avonds ontschmink ik me liever met enkele wattenschijfjes op’t gemak in bed om achteraf mijn nachtcrème te smeren. Bij deze is dit stomme foutje rechtgezet! 🙂

 

Psssst! Ik blijf meer fan van de producten van LUSH!

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: