Nieuwe kopafbeelding.

Zoals ik al eens vermeld had, zou ik om de zoveel tijd mijn kopafbeelding, de header, van mijn blog aanpassen. Dat is bij deze vanavond gebeurd. ’t Is niet zomaar een header, ’t is een speciaal voor mij gemaakte afbeelding door een getalenteerde jonge vrouw. Meer weten? Benieuwd wie zij is? Houd mijn blog morgen dan maar extra in de gaten!

cropped-11225807_10206802143919154_673419517_n4.jpg

“Coffee-date me.” Ik ga al eens graag op koffiedate, ja. Met melk en suiker, graag. En met fijn gezelschap.

Fijne maandagavond! ♡

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: