Mijn ochtendritueel.

Goeiemorgen allemaal! Het leek me wel eens fijn om te bloggen over mijn ochtendritueel! Here we go!

Of ik nu ga werken of niet, het begin van mijn dagelijkse gewoontes bestaat steeds uit het volgende:

  • Het mondspoelen met kokosvet (meer hierover later in een blogbericht)
  • Het reinigen van het gelaat
  • Dagcrème
  • Make-up (ik geef toe, wanneer ik gewoon thuis ben, sla ik deze stap over. Waarom zou ik make-up binnenshuis dragen? Voor mocht er plots een cameraploeg voor mijn deur staan, of wat? En ja, ik draag altijd make-up wanneer ik buiten kom. Is dat erg?)

Ik vertel jullie graag wat meer over mijn ochtendritueel en z’n producten.

Het reinigen van mijn gezicht doe ik altijd met Let The Good Times Roll van LUSH. Deze gebruik ik ondertussen al enkele maanden en ga telkens om een nieuw potje wanneer de mijne bijna op is. Ze kennen mij daar al goed, in de LUSH in Gent.

’t Is een zoete reiniger met een ongelofelijke geur: koekjes, popcorn, cake,… Ik ben er haast aan verslaafd. Er zitten echte stukjes popcorn in en soms, heel soms, eet ik die wel eens op. Don’t try this at home. Da’s niet echt de bedoeling. Maar ik zou ze niet laten meespoelen, het afvoerputje zal niet blij zijn! Door de korrelige textuur is het in feite ook een zeer milde scrub. Echt een aanrader!


Maandelijks koop ik een nieuw potje dus ik doe een maand per reiniger. €10.45 bij LUSH.

Meer posts over LUSH? Tik in in de zoekbalk “LUSH” et voilà: je komt terecht op een samenvatting van al mijn blogberichten over LUSH cosmetics!

Mijn dagcrème is die van Clinique. Moisture surge intense. Een goedwerkende hydraterende dagcrème. Heel tevreden van. Ik koop het zo opnieuw wanneer ze op is. Zal ergens midden de zomervakantie zijn, gok ik. Ik kan er echt lang mee doen.

Meer weten over deze moisture? Check dan zeker mijn blogpost over Clinique!

Clinique is sowieso wat prijziger maar zoals jullie weten, of niet, is het z’n geld wel waard. Pas op, er bestaan nog veel duurdere dagcrèmes…

€38.50 bij Inno.

Voor mijn make-up verwijs ik jullie door naar mijn blogbericht over MAC. Mijn voltallige make-up assortiment bestaat uit producten van MAC (behalve mijn mascara dan!) Fond de teint, poeder, blush, wenkbrauwpotlood en borstels. Mijn mascara wordt weldra ook vervangen door eentje van MAC. Of ik content ben van dit merk? Vanzelfsprekend.

Fijne dag iedereen! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: