Een nieuwe lay out voor hannewhale.

Nu ik vaak aan het bloggen ben en er toch wel enige tijd aan besteed, vond ik dat ik wel eens mocht investeren in een mooie nieuwe lay out. Het thema heet Yumblog en vind je gewoon terug bij de (betalende) themes.

Het leuke aan dit thema is dat ie een mobiele versie heeft. Cool!

Ik heb er eentje gekozen waarbij er highlights te zien zijn en automatisch doorschuiven. Een leuk extraatje en werkt als een fijn overzicht over enkele blogberichten. Ook de pictogrammen van mijn sociale media staan rechts bovenaan mooi voor jullie gerangschikt zodat jullie me overal op kunnen volgen. Mijn vriend heeft me geholpen met een “About me” pagina. Alle informatie om er zelf eentje te maken vind je op about.me! Echter is dit wel een plug-in om te gebruiken op bijvoorbeeld een blog. Dit zie je rechtsboven op mijn pagina.

Ik heb besloten om de read more knop te gebruiken. Da’s een klikbare link die je doorschakelt naar het originele blogbericht. Ideaal voor als die wat te lang is en je deze niet volledig (omdat die te lang oogt) op jouw blog wilt publiceren.

Mijn hoofdafbeelding is die van Nicky Dhauwe natuurlijk šŸ™‚

Goedgekeurd? šŸ™‚

Prettig verlengd weekend iedereen! ā™”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: