Koekjes van eigen deeg.

Gisteren waren m’n broer en zus, overigens een tweeling, jarig. Mijn broertje zou 19 geworden zijn en mijn zusje werd dat effectief. Ik voorzag een leuk cadeautje en bakte koekjes voor haar. Ze zit namelijk midden in de examens en kan wel wat lekkers voor tussendoor gebruiken.

Doordat ik vorig weekend de winkel hngry in Antwerpen binnenstapte (aanrader!), ontdekte ik het nieuwe concept om snel en eenvoudig koekjes te maken. Alle ingrediënten zitten in een bokaal en het enige wat je eraan dient toe te voegen is 90 gram boter en 1 eitje. Er zijn verschillende smaken, afhankelijk van jouw voorkeur: karamel, chocolade, gedroogd fruit, smarties,… Er is voor elk wat wils. Ik nam de Karamel Walnoten met melkchocolade mee en bakte hier gisteren vijftien stuks van.

  
Ik vind het concept echt superleuk! Heel origineel. De ingrediënten in de bokaal zijn zorgvuldig uitgekozen en gevuld “door vrolijke mensen”. Je wordt er zelf vrolijk van! 🙂 De koekjespot is trouwens van Nederlandse makelij.

Alles staat op het kaartje dat aan de pot hangt. ’t Is echt niet moeilijk en in no time heb je heerlijke koekjes! Want eerlijk, ze zijn de allerbeste!

  
Dapeppa wil jou blij maken met een koekje van eigen deeg. De lekkerste bak je namelijk zelf.

Eén gevulde pot kost €12.50! Ook leuk om cadeau te geven! 🙂 Nadat je de koekjes gebakken hebt, heb je er nog een handige glazen pot bij! 🙂

Veel plezier! ♡

  

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: