Review MAC Haute & Naughty Too Black Lash mascara en Syrup Lipstick.

Hoi allemaal! Bekomen en uitgerust van een super fijne vakantie in Turkije, heb ik weer heel wat leuke onderwerpen om over te bloggen voor jullie!

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwe MAC-producten die ik enkele weken geleden gekocht heb met mijn gekregen waardebon. Bedankt (ex-)collega’s!

Ik had al eens laten vallen dat ik me nog een mascara van MAC wilde aanschaffen en met een waardebon werd dit uitstelgedrag eindelijk verleden tijd! De verkoopster stelde mij allerlei mascara’s voor en we kwamen uiteindelijk uit bij de Haute & naughty too black lash: dé twee-in-één mascara! Deze heeft twee verschillende borsteltjes (eigenlijk is het dus één met twee werkingen!): een voller borsteltje om alle wimpers zwart te kleuren en er een goede schwung aan te geven en een smaller borsteltje om alle wimpers één voor één aan te pakken. Het groter borsteltje, dat eigenlijk gewoon meer gevuld is met de zwarte pasta, geeft een iets donkere look doordat de wimpers dus wat meer aan elkaar blijven kleven. Dit geeft op z’n minst een iets sexyere look. Dit is de glinsterende dop. Het kleinere borsteltje, die overigens in de hals van het andere borsteltje past, geeft een mooie subtiele look. Ideaal voor vrouwen die voor het natuurlijke effect willen gaan. Dit is de donkerrode dop. Ik gebruik meestal beiden om mijn ogen de gewenste blik te geven. Eerst de volle laag en dan mooi uitspreiden. ’t Is moeilijk om uit te leggen wat ik juist bedoel met de twee borsteltjes. Eigenlijk werkt het vollere borsteltje zoals een gewone mascara, het andere (hetzelfde borsteltje dus) wordt door een smaller buisje geperst en geeft zo meer mascara af waardoor er niet veel meer van aan het borsteltje blijft kleven en je de wimpers mooi kunt verspreiden. De foto zal het iets beter kunnen uitleggen.


Deze foto komt van makeupandbeautyblog.com

De mascara met het roze dopje is de gewone Haute & Naughty Lash. De met donkerrode dop is de Haute & Naughty Too Black Lash. De mascara met blauwe dop is dan de waterproof versie. Ik koos ervoor geen waterproof mee te doen omdat je hiervoor ontschminkproducten op basis van olie moet gebruiken.

Deze sensationele twee-in-één mascara shop je voor €23 bij MAC.

Ik ben absoluut geen fan van lippenstift. Eén van de redenen daarvan is omdat ik gevoelig ben voor koortsblaasjes. Da’s absoluut niet fijn dus ik vermijd alle “vuile” en vettige zaken op mijn lippen. Toch werd ik afgeleid door de mooie lipstickkleuren en wist ik dat dit wel mooi bij me kon zijn. Ik heb van nature vrij dunne lippen dus als daar nu eens een mooi kleurtje overheen komt, zouden ze iets meer opvallen. Ik neig iets meer naar een nude/roze-achtig kleurtje maar dan met een paarsachtige ondertoon. Daarom is de kleur Syrup perfect voor mij. Toch iets vettiger dan de gewone MAC-lippenstiften, want mijn lippen kunnen nogal droog zijn en dan zie je de velletjes erg goed liggen. Iets “vettiger” is misschien verkeerd uitgedrukt. Laat ons het woord “smeuïger” gebruiken. Een heel subtiele glans en een ideaal kleur. Meestal dep ik nog snel even een zakdoekje erover om wat pigment eraf te halen zodat het echt heel subtiel blijft. Ook omdat ik nog wat moet wennen aan een nieuw kleurtje. Ik zou nooit staan met bijvoorbeeld een knalrode kleur. Ik kan het wel zeer mooi vinden bij andere ladies!

Mij zal je nooit veel lipstick zien dragen, maar voor speciale of chique gelegenheden ben ik er wel voor te vinden. Het heeft me overtuigd! 🙂

 Goedgekeurd door mama en het lief! Bingo! Shop deze voor €19 bij MAC.

Op de foto’s zagen jullie ook de nagellak Pink Pearl. Daarover zal ik een andere keer schrijven, simpelweg omdat ik deze nog niet heb gebruikt. Met gelish op mijn nagels gaat dat nogal moeilijk.

Meer kleuren te vinden op de website van MAC!

Bedankt voor het lezen en een hele fijne en zonnige zondag én vaderdag gewenst! ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: