Een beetje kunst door Judith den Hertog (met leuke winactie!)

Ik vond laatst een Nederlandse creatieveling op Instagram. Deze jonge vrouw, overigens styliste voor een super leuke winkel, Sissy-Boy, is vooral bezig met handlettering. Pen, penselen, inkt en papier. Ze haalde haar eerste inspiratie door te reizen in het verre Oosten en bruisde van ideeën bij terugkomst. Ook fotografie en een streepje filosofie komen hierbij kijken. Een speciale mix van allerlei mooie elementen. Tot op het heden haalt ze nog steeds haar inspiratie en ideeën uit reizen. Want geef toe, wat is er heerlijker dan ondergedompeld worden in een andere cultuur, nieuwe mensen leren kennen en op avontuur gaan door alle landschappen op deze aardbol?

Ik pikte twee leuke werkjes uit om aan jullie te tonen. Haar stijl is simpel en speels, maar dat maakt het juist allemaal zo fijn. En tot in tegenstelling van wat velen zullen denken: dit is zeker niet gemakkelijk.


Ondertussen is ze van judithdenhertog.wordpress.com naar haar eigen domeinnaam judithdenhertog.com gegaan. Wat super leuk nieuws is, natuurlijk! En een goede stap vooruit!

Onlangs vroeg Judith op haar Instagram naar een ruilactie met mensen die zelf handgemaakte dingen maken. Kan gaan van kaders tot kaartjes tot theelichtjes enzovoort. Ikzelf maak niets handgemaakt, maar ik werk wel af en toe eens samen met zowel grote als kleine bedrijven en zelfstandigen en ik waagde mijn kans. Bingo! Ik kreeg een mooie nieuwe header voor op mijn blog en een leuke op maat gesneden avatar. De jonge kunstenares vroeg me naar mijn ideeën en verwachtingen en dit werd het eindresultaat!


Ik vind het ontwerp erg geslaagd! Ik ben er werkelijk dol op! Wat vinden jullie? ♡

WINACTIE: Like de foto van Judith’s ontwerp (hannewhale) op mijn Instagram en win een kaartje! Judith en ik organiseren deze kleine give away en we geven drie handgemaakte kaarten in samenwerking met concept store Daily Poetry weg!
De gedichten zijn van Britt Nelissen, de oprichtster van de winkel, de illustraties zijn gemaakt door Lot Bouwes en Judith den Hertog heeft de teksten met penseel en inkt geschreven. Hieronder vijf voorbeelden. De drie winnaars (de likers) mogen er elk één leuke kaart uitkiezen! Judith pikt er de lucky ones uit! Good luck en liken maar! ♡


      

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: