Mijn vieruurtje met Tea Lodge + WIN!

Een beetje vers fruit en een tas verse thee. Een heerlijk tussendoortje dat ik wel elke dag zou weten te appreciëren. Maar dan wel de thees Tea Lodge! De theeliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken… Lees zeker verder want jullie kunnen wat winnen!

Thee is niet zomaar een drank. Thee staat voor goede smaak, vriendschap en gastvrijheid en is tevens een excuus om bij elkaar te komen.”

Tea Lodge heeft vier types thee:

 1. Zwarte thee
 2. Groene thee
 3. Witte thee
 4. Oolong thee

Deze types zijn nog eens onderverdeeld in groepen:

 • Biologde
 • Classic
 • Slim & Detox
 • Infusions
 • Rooibos
 • Exclusive

Je komt er nogal wat tegen! Je kan het je zo lekker niet bedenken! De collectie van Exclusive vind ik het aantrekkelijkst. Daarin zit een beetje van alles waaronder fruitige en volle zoete smaken. Denk maar aan bijvoorbeeld Rooibos Blueberry Muffin of Sweet Black Caramel. Maar ook relaxthees en “Feel Wel” variaties zijn hier te vinden.

Ik zou uren kunnen doorscrollen door alle smaken, geuren en kleuren. Uiteindelijk koos ik een zakje van Kir Royal: bosbessen, vlierbessen, (zwarte) aalbessen, papaya, framboos, aardbei,… Echt wel een lekker zoet drankje vol fruit. Zeker een aanrader!

Als testers kreeg ik nog de Evening Sleeping Aid, zoals de naam verraadt een pepermuntachtige avondthee (stiekem kan het op elk moment van de dag gedronken worden) met een vleugje lavendel en de Blood Orange: zoetig, absoluut goedgekeurd!

Jullie kunnen al raden dat ik hier helemaal fan van ben! 🙂 Dit is voor mij dé thee website van België. Ook heel plezant om een iemand cadeau te doen, maar dan zijn er blikken dozen voorzien, wat natuurlijk leuker is om af te geven! De thee wordt normaal gezien geleverd in een bruine hersluitbare zak (100g). Tijdens het bestellen kan je dit aanpassen naar “Hersluitbaar Blik 100g” maar dan komt er €1.50 extra bij.

Wat ik super leuk vind bij Tea Lodge is dat je een zogenaamd theemoment kan organiseren om een 60-tal theeën te ontdekken. Zoiets als een Upperdare party (ladies!) maar dan met thee. Dit lijkt me zó fijn! Wil ik zeker eens een keertje gedaan hebben! Pssssst. Je kan zelfs cupper worden. Dat is de thee ambassadeur. Dan ga jij de theeparty’s gaan organiseren bij mensen thuis. Misschien is dit wel mijn droomjob…!

Nu je toch wat rondneust op de website, bekijk dan ook zeker eens de “What’s new”! Hier komen leuke ideeën op te staan voor bijvoorbeeld Vader- of Moederdag.


Bestel trouwens veel in één keer want er geldt een gratis verzending vanaf €25! Sla je voorraad dus maar al in! Of neem een abonnement! “Tea non stop”! Neem een kijkje op de website!

En ik heb nog super leuk nieuws! Ik mag een zakje van 100g weggeven en ik geef jullie er eentje extra van 50g om uit te testen! Wat de smaken zijn, dat blijft een verrassing! Wat moet je doen? Volg Tea Lodge op Instagram en laat een comment achter op dit blogbericht op mijn blog! Dan weet ik dat je meedoet. Om een extra kans te maken, mag je de foto op mijn Instagram reposten met hashtag #hannewhaletealodge! De winnaar wordt maandag 22 juni bekend gemaakt! Een leuke manier om het merk te leren kennen! Speel zeker mee want je hebt niets te verliezen!

Er geldt vanaf vandaag ook een kortingscode van 10% bij het ingeven van “hannewhale” bij het afrekenen! (Deze blijft twee weken gelden, dus HURRY UP!)

 

Advertenties

21 Comments

 1. Kir Royal? Dat klinkt al goed, als het even fruitige thee is als het drankje dan kan dat niet anders dan lekker zijn 😉 Rooisbos blueberry muffin, oooh, nog zo’n top smaakje.
  Ik doe graag mee met je wedstrijd.

  Like

 2. Hanneke says:

  Ik doe zeker mee! Smaken zoals Sweet Black Caramel en Rooibos Blueberry Muffin?! Klinkt echt heerlijk 🙂 fingers crossed!

  Like

 3. La Sophiette says:

  Wat een leuke win-actie! In de examens heb ik veel te veel koffie gedronken, dus het wordt weer tijd dat ik in de thee vlieg! Lekker met wat ijsblokjes in de zomer! Fingers crossed !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: