Ik heb de leuke Nederlandse webshop ’t Huusje ontdekt! (mét korting!)

’t Huusje is een net gelanceerde mooie webshop genre interieur en lifestyle. Ik vond haar account via Instagram.
De shop biedt een zeer uiteenlopende waaier aan leuke producten en handgemaakte spulletjes.
Lees zeker verder want jullie krijgen 20% op jullie eerste bestelling! Wat een mooi kennismakingscadeau!

Esther is het gezicht achter deze webshop en ze verkoopt veel handgemaakte of zelfontworpen producten. Dat is juist zo leuk aan haar concept. Bijna alles is dus van eigen makelij en dat heeft wel zo zijn charmes!
De website staat nog niet lang online dus ze is hier nog niet erg lang mee bezig, maar ik vind dat ze al geslaagd is in al hetgeen ze bereikt heeft! Wat een fijne interieurproducten staan hier online?! Van kaartjes tot zelfontworpen tasjes en borden, tot kussenslopen en muurstickers, tot zelfs een superleuk krijtbord in de vorm van een walvis! (WANT!) Een erg ruime keuze aan hedendaagse huisdecoratie en dan heb je nog een final touch met de lifestyle spulletjes. Zeker een kijkje waard!


Foto te vinden op http://www.instagram.com/huusjedesign

’t Huusje is elke dag een beetje meer aan het groeien en er komen nog veel meer spulletjes online. Zoals bijvoorbeeld de zogenaamde “seed cards”. Kaartjes met een leuke tekst erop en zaadjes van bijvoorbeeld vergeet-me-nietjes erin! Leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven!
Esther probeert altijd nieuwigheden voor te stellen dus als je nog op zoek bent naar inspiratie en nieuwe decoratie voor in huis, of als je de babykamer nog wilt opvrolijken: this is the place to be!
Also: past jouw product in haar shop? Contacteer haar maar en wie weet werken jullie binnenkort samen!

Pakketjes worden verzonden met PostNL en da’s goed nieuws want die leveren ook op zaterdag! Ook in België. Op werkdag voor 12 uur besteld en betaald? Dan wordt jouw bestelling diezelfde dag nog verstuurd. Tenzij jouw bestelling bestaat uit handgemaakte hebbedingetjes, dan geldt er een levertijd van maximaal 10 werkdagen. Geen zorgen, hier krijg je dan een bevestigingsmailtje over!

Vorige week kreeg ik een leuk samengesteld pakketje toegestuurd. Ik was razend benieuwd toen ik de goedgevulde envelop in m’n handen had!

Mijn pakketje bevat zes leuke zelfgemaakte kaartjes, een diamanten kussentje om op te hangen, een vierkanten kussensloop en een zilverkleurig slagletterarmbandje (uit de rubriek lifestyle). Zo veel leuks! En alles is tof ingepakt! Ik ben fan! 🙂


Kijk gerust eens rond, wedden dat je verkocht zal zijn?
Maar eerst nog even dit: Ik mocht van Esther een kennismakingskorting van 20% weggeven aan al mijn lezers! Klaar met shoppen? Voer “HANNEWHALE” in bij het afrekenen en klaar! Top! ♡

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: