Culture Coffee & Donuts

Bedenk je een heilige plaats (want dat is het voor mij wel, lees snel verder!) met lekkere zoete lattes, frisse home made ice tea’s en donuts in alle kleuren. Culture Coffee & Donuts is the place to be! De zaak is recentelijk geopend en ligt in de Sint-Katelijnevest in Antwerpen.

  

Het nieuwe koffiehuis beschikt over een mooie ruimte en is aangekleed met paletten als tafels (leuk en origineel!) en leuke kleurrijke lederen en stoffen zetels. Hier kan je lekker bijkletsen met wat vrienden of op het gemak een boek lezen.

 

Hier kan je ook verschillende soorten koffie aankopen of jouw collectie uitbreiden wat betreft het zelf zetten van koffie. French press, koffiemolens,… En het personeel is ook zeer vriendelijk! Dat doet echt veel, vind ik! Dik in orde! πŸ™‚

Voor mij alvast een aangename plek om even te vertoeven! Alle donuts proeven staat hoog op mijn lijstje! Ik ben echt een donutfanaat! Yihaaaa! πŸ™‚ (Heilige plaats, ik zei het toch?!)

  
Culture Coffee & Donuts, Sint-Katelijnevest 52, Antwerpen.

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: