Mijn nieuw KOMONO uurwerk.

Er zal bij iedereen wel een belletje gaan rinkelen wanneer men KOMONO hoort. We mogen fier zijn op dit groots Belgisch merk! Een grote naam in de wondere wereld van de tijd en de zon, ofwel de uurwerken en de zonnebrillen.

Vorig weekend was ik het gelukkigste meisje ter wereld want mijn KOMONO-horloge was aangekomen! Ik mocht een uurwerk uitkiezen (dat alleen al was ontzettend moeilijk!) en die zouden ze me opsturen!

Hoewel Winston Royale Zirconium, Winston Gold Wood en Estelle Black ook hoog op m’n lijstje stonden, is het een Winston Regal Saddle Brown geworden. Ik was zo ontzettend blij! Mijn eerste KOMONO-horloge! En wat voor één! Werkelijk een prachtexemplaar! Ietsiepietsie groter dan ik verwacht had, maar dat vind ik absoluut niet erg, integendeel! En tegenwoordig is dat in de mode! Ik heb van mezelf wel vrij dunne polsen dus dan valt het al wat meer op. Ik moet ‘m echt op de kleinste stand zetten, anders zou ik ‘m nog verliezen! Maar het steekt niet af en da’s het voornaamste!

 

Het uurwerk is super basic, zo heb ik het in feite het liefst. Afgewerkt met goud en een lederen bandje. Deze zal meer op wat casual outfits gedragen worden. Chique kan ook. De hipsterfactor is hoog! 🙂

Weetje: “Komono” betekent “kleine dingen” of “kleine accessoires” in het Japans. In het Engels “Little things” klinkt het mooier.

Welke is jouw favoriet? ♡

Advertenties

7 Comments

  1. Pingback: Een fijne en speelse zomerse outfit. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: