Goodie Goodness

Nog nooit van gehoord? Maak daar dan maar gauw verandering in! Goodie Goodness is een super leuk initiatief: ze zenden jou maandelijks een pakketje op met daarin gave spulletjes van leuke artiesten en/of kleine bedrijven. Zeer leuk om zo bijvoorbeeld nieuwe producten en merken te leren kennen!

Elke maand een cadeautje… How awesome is that? 🙂 Jezelf maandelijks laten verrassen? Kijk snel op http://www.goodiegoodness.com!

– A surprise present every month –

Je betaalt €22.50 per maand! Geen inspiratie voor de verjaardag van die vriendin? Ook leuk om cadeau te geven want je kan ‘m eenmalig bestellen en aangeven dat het een pakje is! 🙂

Als je nog binnen de 18 dagen bestelt, dan ontvang je alsnog de augustus-box! Ik ga mij dit aanschaffen, denk ik! Niets leuker dan zo’n fijn pakketje met de post te krijgen elke maand 🙂 De producten zijn wat verschillend maar gaan van woonaccessoires tot schrijfwaren en sieraden. Ook een kleine glimp van fashion en verzorging hoort erbij!

Ik kreeg vorige week de juli-box in m’n bus! De inhoud bestaat uit een zelfgemaakte houten ketting in de vorm van een hart en een zogenaamde String Bag.

Het kartonnen doosje was leuk opgevuld met fantasie krulletjes en fijn verpakt!
  

Het kettinkje is van Allerlievelings en zelfontworpen door de beste vriendinnen: Laura en Nanette. Op hun website vind je nog meer creativiteit: interieur accessoires, sieraden, papierwaren en printables.


Foto genomen in B&B Hoeve Roosbeek

Deze String Bag (grappige naam, I know!) komt uit Denemarken. Orskov & Co werkt alleen met materialen die ze kennen en daarom is deze tas gemaakt van 100% katoen. Neem deze tas mee naar het strand en je komt niet terug met een halve tas vol zand! 😉


Foto genomen in B&B Hoeve Roosbeek

Ik ben heel blij met beide spulletjes! ♡

Volg Goodie Goodness op Instagram!

Advertenties

9 Comments

  1. Pingback: Een fijne en speelse zomerse outfit. | hannewhale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: