D-Drinks (+ WIN!)

Een bedrijf dat natuurlijke drankjes en lekkere snacks importeert. Een verdeler van grote merken als Arizona, firefly, FIJI, Little Miracles, PROPER CORN, Cawston Press, BE-KIND, Tony’s Chocolonely enzovoort. D-Drinks levert bijvoorbeeld aan horecazaken maar ook aan bloggers zoals ik! Vorige week ontving ik een nogal zware doos vol lekkers! Ik was het aan’t uitpakken met open mond! Ik was zó blij! Zo veel! En ik had de helft ervan nog nooit geprobeerd! Zó benieuwd!


Je kan zelf zo’n gevulde doos winnen! Lees snel verder!

De dag nadien vertrokken we naar Parijs, en twee van de vijf Arizona flesjes gingen met ons mee! (Watermeloen is écht goed!)

Een heerlijk tussendoortje aan de Eiffeltoren! Plezant, hè? 🙂

 

Nog ’s een dag later trokken we naar het Limburgse. Er twee dagen tussenuit, in een mooie ruime hotelkamer en even wegzakken in de privéwellness. Genieten met de producten die D-Drinks me toestuurde. Yummy!

De chocolade van Tony’s Chocolonely is echt super! Ik probeerde laatst die met zeezout en caramel, verslavend lekker! Deze melkchocolade met nootjes was ook wel dik te pruimen!

Het drankjesmerk Cawton Press kende ik niet, maar ’t heeft me overtuigd het meer te drinken! Dit gemberbiertje was niet zo m’n dada, maar die met rabarber, citroen en appel vind ik wel dik ok! Lekkerrrrr…

Water van FIJI is anders ook wel een aanrader! Het water dat uit dit flesje komt, komt van diep onder de grond en heeft geen contact gehad met de lucht. Door de natuurlijke druk komt het water naar het oppervlak, waar dan de bron begint. Daar halen ze het water eruit. Het heeft wel een aardig smaakje. Je moet er even aan wennen, geloof ik. Maar ik ben verkocht. Het is yu-mmy! En zoals de naam het zelf zegt: ’t komt van de Fiji-eilanden! Jaaa!

Zo’n box vol lekkernijen zou ik nog wel eens willen ontvangen… Made my day! ♡

Zelf een doos vol drankjes en snacks winnen?
Wat moet je doen?

• Volg D-Drinks en mij op Instagram
• Like de foto van de winactie
• Tag 3 vrienden

Zo simpel!

Heb je geen Instagram en je wilt toch deelnemen? Laat hieronder een comment achter en je maakt ook kans! (Geen dubbele kans met de Instagram-wedstrijd!)

Winnaar wordt deze week nog bekendgemaakt! Spannend! 🙂

Advertenties

4 Comments

 1. Lara Dallet says:

  Wow dat ziet er inderdaad supergood uit! Ik ben helemaal gek op de producten van D-drinks, hoewel ik alleen nog maar de Arizona-drankjes, Vitamindrinks en de chocolade van Tony’s geprobeerd heb (een mens moet toch ergens beginnen!). Daarom zou het immens cool zijn moest ik die doos winnen, zodat ik de producten van D-drinks nog wat meer kan verkennen 😉

  Like

 2. Cheyenne De Clercq says:

  Geen instagram, maar ik zou heeeeel graag eens wat nieuwe drankjes proberen!
  Ik zit momenteel aan mijn PC vast te roesten bij het schrijven van mijn thesis, en motiverende vloeistoffen zijn zeer welkom om te ontdekken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: