Cadeautips nodig? Greetz.be! (+WIN)

De titel zegt het zelf al. Heb je geen inspiratie of ben je die clichés moe? Geef eens een origineel (verjaardags)cadeau! Van gepersonaliseerde ballonnen, kaarten en drankjes tot bloemen, setjes van verzorgingsproducten en zelfs fruitmanden! Greetz heeft het allemaal!
Lees snel verder want jullie kunnen in de prijzen vallen!

Bij Greetz zijn er duizend-en-één cadeautjes te verkrijgen! Scroll eens rond en je zit plots boordevol ideeën voor die ene vriendin haar verjaardag!

Ik mocht een klein pakketje samenstellen om mijn collega’s te bedanken aangezien gisteren mijn laatste werkdag was als stagiaire bij Open Bedrijvendag in Gentbrugge. Ik koos uit het assortiment met fotocadeaus voor een gepersonaliseerde Merci-doos (je kent dat wel, hè, die chocolaatjes!) en een kaartje erbij met een persoonlijk getypt tekstje op! De verzending was inclusief. Deze werd door een koerier bezorgd en zo was ik zeker dat het pakketje juist en op tijd geleverd werd!
Mijn collega’s waren heel blij met de gekregen chocolade en het kaartje dat nu op de snoepkast staat te pronken! Ik dacht “Ik wil hier niet weg zonder hen te bedanken en dat op een leuke, originele en vooral lekkere manier”. Merci-chocolade is daar ideaal voor 🙂
Tijdens mijn stage heb ik veel bijgeleerd en heb ik fijne tijden beleefd met stuk voor stuk plezante en lieve mensen. Het was een mooie maand! Tijd voor een ander avontuur! 🙂


Wil jij zelf een persoonlijk kaartje versturen voor een verjaardag? Een bedanking? Een pasgetrouwd koppel of een felicitatiekaartje voor kersverse ouders? Er zijn genoeg leuke kaarten voor elke gelegenheid en jij kan de jouwe bewerken naar eigen smaak ( en zelfs een leuke foto aan toevoegen!
Of denk je wat groter… Wil je jouw lief verrassen met een groot opgeblazen hart? Een ballon ontwerpen voor een babyborrel? Alles kan! Zet jouw eigen tekst/foto erop en versturen maar!
Ruime keuze uit getallen (verjaardag), dierenkoppen, tekstballonnen of figuren! Pssst. Voor de fans: ook een ballon in de vorm van een minion!

WIN: Ik mag één gepersonaliseerde ballon mét kaartje (inclusief verzending) én 15 aparte gepersonaliseerde kaartjes (inclusief postzegel) weggeven!
Wat moet je doen?
Heel eenvoudig! Gewoon hieronder reageren naar wie jij een kaartje en ballon zou willen versturen en waarom! De 16 eerste reacties mogen zelf een kaart uitkiezen en ontwerpen en wordt dan verstuurd naar het adres naar keuze en de leukste reactie krijgt ook nog eens een ballon naar keuze toegestuurd om cadeau te doen aan moeder/broer/nicht/vriend/buurvrouw of gelijk aan wie.
De winnaar van de ballon wordt gekozen door Dries van Greetz en mezelf.

> WWW.GREETZ.BE <

Advertenties

55 Comments

 1. Chérie says:

  Ik zou een zelfgemaakte kaart willen geven aan mijn lieve vriend. Wij gaan de 25’e 3 jaar & 3 maanden samen. Ik ben ontzettend blij met hem en ook zeker trots op hem! Ik wil hem bedanken met een lieve kaart en ballon om hem weer wat vrolijker te maken in deze moeilijke tijd.. ik ben trots dat hij door blijft gaan na alles en daarom gun ik het hem zo erg. Hij heeft mij al vaker een greetz kaart gegeven en nu wil ik er wel is 1 teruggeven. & met een ballon er misschien nog bij dat zou het helemaal af maken. (Ballonlover hier) Vind het een toffe winactie van je!! Ga zo door Fingers crossed! Dikke kus Chérie 💋

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Hey! Allereerst bedankt om mee te doen aan mijn give away in samenwerking met greetz.be! 🙂
   Je bent bij de eerste 16 reacties dus jij mag sowieso een kaartje ontwerpen en versturen via greetz.be! Of je ook een ballon hebt gewonnen, dat kom je later per e-mail te weten…
   Graag een mailtje sturen naar hannewhale@hotmail.com zodat ik jou de code kan sturen!
   Fijne dag! ❤

   Like

 2. Liselotte says:

  Ik zou graag een gepersonaliseerd kaartje sturen naar mijn lief omdat hij bijna op Erasmus vertrekt en ik hem ervoor nog wat wil geven 😀

  Like

  • hannewhale says:

   Hey! Allereerst bedankt om mee te doen aan mijn give away in samenwerking met greetz.be! 🙂
   Je bent bij de eerste 16 reacties dus jij mag sowieso een kaartje ontwerpen en versturen via greetz.be! Of je ook een ballon hebt gewonnen, dat kom je later per e-mail te weten…
   Graag een mailtje sturen naar hannewhale@hotmail.com zodat ik jou de code kan sturen!
   Fijne dag! ❤

   Like

 3. Anouk says:

  Oh ik zou een ballon en een kaartje sturen naar mijn kleine zusjes. Ik zie ze veel te weinig maar ze betekenen echt de wereld voor mij. En ze zijn dol op verrassingen. Dus ja het zou zo tof zijn moest ik dit winnen!🎈🎈

  Liked by 1 persoon

 4. Maxime says:

  Dag Hanne

  Ik zou graag een gepersonaliseerde kaart aan m’n kleine broertje van 7 geven, voor zijn verjaardag binnen enkele weken! Want hij verdient het! 🙂 De ballon zou natuurlijk ook een leuk extraatje zijn om hem te verrassen!

  Groeten Maxime

  Like

  • hannewhale says:

   Hey! Allereerst bedankt om mee te doen aan mijn give away in samenwerking met greetz.be! 🙂
   Je bent bij de eerste 16 reacties dus jij mag sowieso een kaartje ontwerpen en versturen via greetz.be! Of je ook een ballon hebt gewonnen, dat kom je later per e-mail te weten…
   Graag een mailtje sturen naar hannewhale@hotmail.com zodat ik jou de code kan sturen!
   Fijne dag! ❤

   Like

 5. Sara says:

  Ik zou graag een kaartje sturen naar mijn beste vriendin om mij te verontschuldigen voor meerdere zatte avonden waarbij ze mij heeft moeten naar huis sleuren 😀 Het wordt tijd om de rollen om te keren en ook eens bob te zijn!
  Dikke kus

  Liked by 1 persoon

 6. Fietjeee says:

  Ik zou een zelfgemaakt, mega wijs gepersonaliseerde kaart willen versturen naar mijn (voetbal)-maatje! Dag na dag staat hij voor me klaar, om de twee weken tijdens een thuismatch van -ja hoor, de kampioen- Gent maken wij dolle pret, gieren we het uit van het lachen, beurt hij me op als het wat minder met me gaat en zijn die 90 minuten keer op keer veel te snel voorbij. Eind deze maand is hij jarig en elk jaar bedank ik hem dan voor zijn geweldige vriendschap ! Met een ballon -uiteraard in blauw witte kleuren- zou het helemaal af zijn! Al zal die ballon zeer snel in beslag genomen worden door zijn twee kids, eveneens mijn twee eerste babysitkindjes ooit! 🙂 Kort samengevat, zo een maatje als hij verdient dit!

  Liked by 1 persoon

 7. Sophie says:

  Ik zou een gepersonaliseerde kaart versturen naar mijn grote zus! Deze maand is ze jarig, maar jammergenoeg moeten we ze al bijna drie jaar missen. Thuis hebben we een plekje voor haar, waar een gepersonaliseerd kaartje zeer mooi zou staan! De ballon zou ik op haar graf gaan zetten, want op haar verjaardag mag het er al eens wat feestelijker aan toe gaan.

  Liked by 1 persoon

 8. Debbie says:

  Ik zou graag een zelfgemaakt kaartje willen sturen naar m’n mama…. om haar te bedanken voor alle hulp de voorbije maanden bij m’n verhuis…. Ze is mijn rots in de branding én dat mag ze weten!!
  Groetjes,
  Debbie

  Liked by 1 persoon

 9. Lore (@allocestqui) says:

  Ik zou graag eens een opkikker-kaartje sturen naar mijn lief die helaas door veel pech veel herexamens heeft en dus wel een duwtje in de rug verdient! 🙂

  Liked by 1 persoon

 10. Op 28 augustus ben ik 1 jaar samen met mijn allerliefste vriendin. Door de scheiding van mijn ouders heb ik ontzettend veel steun aan haar gehad en dit zou een perfect bedankje zijn voor haar!

  Like

  • hannewhale says:

   Effe laten weten naar wie je een kaartje wilt versturen en waarom! Deze reactie is ongeldig voor de winactie en dat zou jammer zijn want je zit wel binnen de eerste 16 reacties!

   Like

 11. Hi Hanne,

  ik zou graag een kaartje willen versturen aan mijn partner en allerbeste vriend Rudy,
  dit omdat we al heel veelmeer samen meegemaakt hebben.
  We zijn er na 10 jaar samen altijd sterker door gebleven.
  Ik weet dat er voor ons nog zware tijden tegemoet komen.
  Ik zou hem zeer graag bedanken voor alle steun tijdens donkere dagen.

  Zondagse groetjes

  Leentje

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Hey! Allereerst bedankt om mee te doen aan mijn give away in samenwerking met greetz.be! 🙂
   Je bent bij de eerste 16 reacties dus jij mag sowieso een kaartje ontwerpen en versturen via greetz.be! Of je ook een ballon hebt gewonnen, dat kom je later per e-mail te weten…
   Graag een mailtje sturen naar hannewhale@hotmail.com zodat ik jou de code kan sturen!
   Fijne dag! ❤

   Like

   • Leentje Coppens says:

    Hi

    Hierbij mijn mailtje die je nodig hebt om de code te versturen

    Duizend maal dank Blij je blog te leren kennen

    Leentje

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    Like

 12. Els Andries says:

  Dag Hanne,
  Ik zou een gepersonaliseerd kaartje willen sturen naar m’n boyfriend… Ik zeg het soms te weinig hoeveel ie voor mij betekent en hoe graag ik hem zie…. Een kaartje is soms gemakkelijker dan ‘het’ te zeggen hé! 😉
  Groetjes,
  Els

  Liked by 1 persoon

 13. Wat een leuke winactie! Ik zou graag iets sturen naar mijn vriendje in Stockholm 🙂 Hij is net vetrokken uit België maar het zou zo leuk zijn moest ik hem iets kunnen opsturen (voor zijn verjaardag bijvoorbeeld)! Liefs x

  Like

 14. Zo meteen eens op de website rondneuzen.

  Dit lijkt me een heel leuk idee voor mijn lieve pepe die momenteel in het ziekenhuis verblijft na een zware operatie wegens darm- en prostaatkanker. Ik voel me nogal redelijk schuldig dat ik hem zo weinig opzoek en naar horen zeggen krijgt hij ook niet veel ziekenbezoek dus op deze manier zou ik hem wat kunnen opbeuren. Het zou geweldig zijn als ik dit win dan weet hij dat er aan hem wordt gedacht! En win ik niet, bestel ik er zelf wel één maar toch 😉

  xx Anaïs

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Hey! Allereerst bedankt om mee te doen aan mijn give away in samenwerking met greetz.be! 🙂
   Je was jammer genoeg net te laat met reageren, dus je hebt niet gewonnen 😦
   Heel veel sterkte en beterschap gewenst voor jouw pepe.
   Fijne dag! ❤

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: