Een fijne en speelse zomerse outfit.

Hoi iedereen!

Omdat ik super enthousiast ben over mijn nieuw samengestelde outfit, wil ik dat graag met jullie delen!
“Ik weet echt niet meer wat aan te doen” of “Ik heb echt dringend nieuwe kleren nodig” of “Ik heb geen kleren” of “Ik doe altijd hetzelfde aan”,… Geen onbekende uitspraken voor jullie, zeker? Wel, voor mij ook niet. 🙂
Daarom vind ik het juist zo fijn wanneer ik bijvoorbeeld een ander jasje of ander schoeisel aantrek op een outfit en zo voelt het aan alsof ik een totaal nieuwe outfit aan heb! En laat het net dat zijn dat ik herontdekte vorige week!

Mijn speelse look vond ik wel geslaagd! Zeker door mijn, nogal korte, playsuit. Deze kocht ik in Forever 21 vlak voor ik naar Turkije vertrok begin juni. ’t Waren nog geen solden, maar duur was ie niet. Ik dacht rond €18.
De prijzen bij Forever 21 kan je natuurlijk niet duur noemen… 🙂
Ik heb de playsuit (geen jumpsuit, dat is de versie met lange mouwen!) dus al even en ik draag hem echt heel graag! De print is leuk, het model (met een open rug! Just love it!) is leuk, ik vind ‘m helemaal top!

Het jasje erboven, of noem het maar een hemdje, een jeanshemdje om precies te zijn, heb ik ooit gekocht van een vriendin. Ze deed het weg voor een appel en een ei en ik houd gewoon van jeanshemdjes! Ondertussen heb ik er wel al meerdere in de kast hangen. Ik denk dat dit mijn vijfde is. Ik heb er ook al eentje helemaal verslind, dus ik heb er nooit genoeg! Eentje met lange mouwen, driekwart mouwen, zonder mouwen, afgewassen, met print,…
Deze is wel leuk voor in de zomer: een tintje lichter, drukknopjes en driekwart mouwen. Als ik dit vestje draag, laat ik het altijd open hangen. ’t Is een extraatje en ’t kan, zeker in dit geval, de outfit af maken. Ook wanneer het buiten wat frisser wordt, is dit echt ideaal! 🙂

De playsuit droeg ik eigenlijk altijd met sandalen. Het geheel vond ik dan wat minder geslaagd. Sinds ik mijn All Star schoenen heb, heb ik, denk ik, de perfecte combo gevonden! Want geef toe: Converse kan je met zowat alles combineren. Een kleedje, een rokje, een skinny jeans of een playsuit: het kan allemaal! Het maakt gewoon de outfit wat stoerder. Zeker als het zwarte schoenen zijn. Ik koos voor zwart omdat ik bijna altijd voor zwart kies! omdat dat op het meeste past. En gewoonweg omdat ik dat het mooiste vind. Alhoewel ik ook nog de witte ga kopen. Wit en zwart. Yes!
Dus deze playsuit zal dikwijls gedragen worden met mijn sneakers, tenzij ik andere mooie sandaaltjes kan vinden voor wanner het nog eens echt snikheet is.

Van accessoires horen daar zeker mijn Orskov string bag bij en mijn Komono horloge. String bag, wat? Vorige maand kreeg ik het Deense ontwerp opgestuurd van Goodie Goodness. Een gehaakte katoenen zak, ideaal om mee naar strand te gaan. Of gewoon naar jouw werk of naar de stad.
Op de Instagram van Goodie Goodness en DeensNL vind je meer leuke foto’s van deze tas!
En natuurlijk mijn Komono uurwerk! Deze kreeg ik ook in juli in de bus en ik was er meer dan blij mee! Nog steeds, trouwens! En piekfijn horloge en pssssst, ’t is eens geen zwarte. 😉

Bedankt om te lezen en een fijne dag gewenst aan jullie allemaal! ♡

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: