Primark Gent.

Woensdag 12 augustus, de opening van de grote Primark in Gent! Hoewel ik er eerlijk gezegd niet zo van op de hoogte was, ben ik toch die dag de collectie gaan bekijken!
Het ontbijt voor de bloggers zag er alvast heerlijk uit! 🙂

De collectie is zeer mooi en wat nog mooier is, uiteraard, de prijs! Daar staat Primark wel om bekend. Kleine prijzen voor mooie kleren.

Van kledij kocht ik een nieuwe felkleurige playsuit, een ripped skinny jeans en een topje met opschrift. Die skinny en dat lange topje met grote letters ‘DREAM BIG’ is in één klap toch één van m’n lievelingsoutfits geworden! Met mijn zwarte All Stars eronder is het helemaal af!

Voor de jeans betaalde ik €18. Ik vond ‘m redelijk mooi toen ik ‘m zag hangen, maar toen ik ‘m aanhad en de broekspijpen oprolde, werd ik helemaal verliefd. Hij zit ook echt perfect!
Het topje had een prijskaartje van €3. Echt geen geld. Dat kon ik niet laten hangen…

De felroze playsuit was €7 maar doordat er een streepje stylo op zat, kreeg ik 10% korting. Hopelijk verdwijnt de stylo als sneeuw voor de zon in de wasmachine! Let’s hope for the best!
Een zeer mooi stuk om mee op reis te nemen want het komt ongelofelijk mooi uit met een bruinere of gebruinde huid! Nog goed wat zonnen dus! 🙂 Deze outfit komt later eens op de blog!

Een zeer casual, ietwat stoerdere look! Ideaal voor mij! Ik ben nooit echt het meisje meisje geweest en voel me dus beter in m’n vel met sneakers en skinny’s. Rokjes en kleedjes zie je me ook dragen, hoor. Alleen wat minder vaak. Geef mij maar shortjes en topjes!

Van accessoires kocht ik, zoals jullie al op de foto’s konden zien, een mooie handtas met subtiele grijze slangen print (€14)! Eindelijk heb ik een mooie gevonden! Love it! 🙂 Ik kocht ook een mooie ring met zwarte steen voor €1.50! En nog twee haarmaskers van elk één Euro. Oh, ja! En twee kanten slipjes: €2 en €2.50!

’t Is echt de moeite om eens binnen te springen! Veel shopplezier! ♡

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: