Starbucks: caramel macchiato.

Mijn lievelingsdrankje bij Starbucks: een caramel macchiato. Toch wanneer het iets kouder weer is, om lekker op te warmen. Een caramel macchiato bestaat uit een beker warme melk, karamelsiroop, twee espressoshots, afgewerkt met karamelsaus op de melkschuim. Zó lekker! Vooral omdat ik fan ben van (veel) melk en suiker in mijn koffie is dit echt iets voor mij! Voor alle zoetebekjes een lekkere, maar ook dure aanrader. Je betaalt €4.95 en voor een koffie is dat toch niet goedkoop.
’t Was trouwens weken of zelfs maanden geleden dat ik langsging bij mijn vroegere lievelingskoffiehuis. Gisteren spotte ik een foto van een blogster op Instagram (klik) en ik besefte dat het zo lang geleden was. Vanmorgen was het dus nog eens Starbucks-time! 🙂

(Tegenwoordig drink ik Emmi Caffè Latte en Nescafé Frappé)

Wanneer het warmer weer is, wat hopelijk toch nog wel zal komen want de laatste dagen en weken gaat het op en af, is de Starbucks Caramel Frappuccino echt lekker! Maar Starbucks kan je ook verwennen met z’n niet-koffies: Caramel Hot Chocolate voor de warme dranken of de Cool Lime voor de koude dranken! Dat laatste is een toppertje!

We zijn alweer aan de helft van de werk/schoolwerk!
Fijne dag allemaal! ♡

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: