Lezen, lezen, lezen.

Mensen worden er slimmer van, niet? We zouden allemaal wat meer moeten lezen in plaats van televisie kijken.
Ik vind het heerlijk om weg te dwalen in mijn eigen fantasiewereld. Ook al bestaat die maar voor heel eventjes.

Mijn lief en ik zagen dit boek in de Carrefour liggen (de Carrefour heeft een grote collectie leuke boeken, trouwens!) en ik wilde er meer over weten. Het is een thriller, geschreven door Christopher J. Yates. Black Chalk oftewel Zwart Krijt gaat over een aantal jongeren die een spel spelen waarbij ze opdrachten moeten doen. De opdrachten worden mettertijd zwaarder en gevaarlijker. Er valt zelfs een dode. Volgens mij een ongelofelijk spannend boek en ik kan niet wachten om er aan te beginnen! Jullie kunnen alvast wel raden dat dit boek nog een lange wachtlijst te gaan heeft… Oeps.

Ik ben niet zo’n thriller-lezer, maar ik weet het wel te appreciëren. Ik las ooit ‘Week 36′ van Sofie Sarenbrant en ik las het boek uit alsof het niets was. Ik wilde ook absoluut verder en verder lezen en ’t was uit voor ik het wist. Dat zijn de beste boeken. Degene die je kunnen meesleuren in het verhaal. Su-per.
Week 36 vind ik ook zeker een aanrader! Ik las het omdat het als aanrader in de magazine Flair stond te pronken.

Nog leuke thrillers? Laat maar weten! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: