PR-event Walkie Talkie – Palladium + KapOw

Hey allemaal! Ik heb m’n eerste PR-event als blogger erop zitten en het was meteen een geweldige ervaring!
Ik kreeg enkele weken geleden een mailtje van een jonge vrouw, die voor het Public Relations-bureau Walkie Talkie werkt, met de vraag of ik graag wilde afkomen naar dit event. Ik was meteen heel erg enthousiast en ik kreeg een halve vrije dag op mijn stage. Dit vond ik een super leuke kans om zo te groeien in mijn kansen en interesses als blogger. En het wàs ook erg leuk!

Iedereen kreeg genoeg tijd om elkaar wat beter te leren kennen en we kregen een lekkere én gezonde lunch voorgeschoteld. Verse slaatjes, kazen, brood, soep,… Bijna tien verschillende frisdranken maken dit lijstje af.
We hebben enige tijd in comfortabele strandzetels gezeten (gehangen is misschien een beter woord) en we kregen vragen op ons afgevuurd over reizen, uitgaan, vrije tijd en mode. Ik vond dat echt super interessant en het was heerlijk om dat in het zonnetje te doen! Ik ben zelfs wat verbrand! 🙂
De uitgenodigden kregen de kans om kennis te maken met de nieuwe collecties van Palladium. Je weet wel, die legerachtige bombastische botten. Of zo denken velen bij het zien van deze boots. Hoe meer ik ernaar keek, hoe mooier en cooler ik ze vond!
Hier hebben we dan ook even over gediscussieerd en er werden meningen gedeeld. We kregen een preview van de  wintercollectie én zomercollectie van 2016! Er zitten enkele super mooie exemplaren tussen waar ik al helemaal weg van ben!
De laatste twee uur kregen we de kans om volledig los te gaan op (gebroken) witte Palladium’s. In samenwerking met KapOw konden we onze creativiteit uiten op een paar hippe boots. En of ze hip waren! We kregen verf(stiften) maar ook bijvoorbeeld spuitbussen (op suikerbasis) en drukletters! Met dat laatste heb ik de zolen aan de zijkanten vol gekleefd. Ik had totaal geen inspiratie maar toen de man van KapOw het blaadje met drukletters in de lucht stak, wist ik het! Letters op de rubberen zolen en zilveren veters! Oh, geen zilverkleurige spuitbussen… Dju. Dan maar grijs. Ik ben zeer tevreden van het resultaat! Scroll snel verder voor het resultaat!


Palladium VS Converse… (Toen ie nog onbewerkt was, ofc)

Dit is het eindresultaat. Toch wel tevreden van! Misschien moet ik dit idee doorsturen naar Palladium Boots en misschien pikken ze er mijn idee wel uit! 😉
Zou jij ze kopen mochten deze in de winkel liggen?

Ik mocht m’n boots natuurlijk houden en wees maar zeker dat ik ze zal dragen!
Ook kregen we als afsluiter nog een super goodiebag: een handige totebag van Palladium zelf, een notitieboekje en stylo en een sleutelhanger met een kleine schoen aan. Daar hing nog een kaart aan waarop stond dat ik een mailtje moet sturen met mijn favoriete Palladium boot en die thuis zou opgestuurd krijgen! Wauwie! Ik kies er meteen een heel mooi paar uit!
Palladium heeft natuurlijk ook een online shop waar je uitgebreid kan shoppen! ’t Zijn niet de goedkoopste schoenen, maar de kwaliteit is wel op en top!

Wist je trouwens dat…

…Palladium een Frans merk is?
…er vliegtuigbanden in de boots verwerkt zijn? Heel origineel als je het mij vraagt!

Ik had echt een super fijne namiddag en ik hoop dat in de toekomst meer te kunnen beleven! 🙂

Advertenties

8 Comments

  1. Hanneke says:

    Ik vond de Palladium Boots eerst een volledige no-go maar zoals met meer dingen in de mode was het een kwestie van wennen en nu vind ik ze echt leuk! Zeker die witte, had ik nog nooit gezien! Je hebt ze ook mooi bewerkt 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: