Een top ontbijtadresje: MYplace.

Ik vond dit magnifiek adresje via Groupon. aan een zeer aantrekkelijke prijs. Ik ging deze morgen lekker gaan ontbijten met een vriendin voor haar verjaardag. Het ontbijt was super verzorgd en vers, (over)heerlijk en het is er nog eens gezellig ook!
Een glaasje bubbels, vers geperst sinaasappelsap, koffiekoek, pistolet, zout en zoet beleg, yoghurt met huisgemaakte granola, een gekookt eitje,… Moet ik verder gaan? šŸ˜‰ Het was een zeer geslaagd ontbijt en voor iedereen een dikke aanrader! Lees snel verder om wat meer over MYplace te weten te komen!


MYplace bestaat nog maar een half jaar, al lijkt het alsof de zaak er al langer is. Het sympathieke koppel, Line en Michael zijn al goed ingeburgerd en weten maar al te goed waar ze met bezig zijn. Beiden hebben ze al een hele portie ervaring in de horeca, maar droomden toch van net dat ietsje meer. Een eigen horecazaak, zo blijkt. En publiek zoals ik is daar erg blij mee!

Het gerenoveerde herenhuis beschikt over een zeer mooie ruimte die je onmiddellijk overweldigt bij het binnenkomen. De tuin achterin roept om bekeken te worden.
Er liggen nog originele oude tegels in het sanitaire gedeelteĀ (big fan over here!). Er wordt duidelijk gespeeld met verschillende stijlen qua interieur en het is een mooie mengelmoes geworden van zowel authentiek als modern.

Men komt hier niet alleen voor de koffieĀ (al is dat niet verboden, natuurlijk) maar je kan hier ook heerlijke verse soep of zelfgemaakte quiches krijgen! Het juiste adres voor ontbijt, brunch of lunch.Ā Voor de zoetebekjes: taart met koffie! Yummy!

De zaak, die gelegen is op de Kortrijksesteenweg 27 in Gent, is elke dag geopend van acht uur ’s morgens tot zes uur ’s avonds. In het weekend gesloten. Ga lekker watertanden en bekijk alvast de menukaartĀ op de website! Klik!

De overdreven vriendelijke service krijg je er trouwens gratis bij!

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: