Op zoek naar een goede scrub?

Ik hoef jullie niet te vertellen hoe moeilijk het is om een goede en deftige scrub te vinden, zeker?
Zelf ben ik erg tevreden over de koffiescrub van BodyBlendz. Je weet wel, dat account op Instagram met al die mooie lichamen en voor- en nafoto’s en zo. Een pagina waar ieder van jullie wel eens grote ogen van zal trekken en zal denken dat het fake is. Want het zou werken tegen cellulite, striemen, acne en eczema.
Ik schreef al eens een blogpostje over dit product. Lees het hier.

Ik kreeg nog eens een pakketje opgestuurd en ik ben, een jaar later, nog niet veranderd van mening: het ruikt heerlijk (koffie, yummy!) en mijn huid is super zacht! Daarom vind ik het zeker een aanrader!
Vorig jaar kocht ik de gewone koffiescrub, wat eigenlijk gewoon een bruine scrub is. Alsof je echt gewoon gemalen koffie over jouw huid smeert! En vorige week ontving ik de oatsscrub. Een scrub waarin één ingrediënt verschilt met hun standaardscrub: gemalen havermout. Het brandt even veel maar het heeft hetzelfde resultaat; een mega zachte huid. Waarom het brandt, weet ik nog niet zo goed, trouwens. De huid kan ook wel wat roodachtig zien doordat de korrels vrij grof zijn en door de herhalende bewegingen op de huid, kan er irritatie ontstaan. Niet te wild van start gaan is dus een tip! 😉

Ik zou het leuk vinden om dit als cadeau te krijgen maar ook om te geven! De scrubs komen nu op $19.95 in plaats van $24.95! Alle vier bestellen? Dat kan! Daar tel je $77.95 voor neer. Gratis verzending, trouwens! 🙂 En helemaal vanuit Australië!

Meer informatie over de ingrediënten en wat ze met jouw lichaam doen vind je hier!

Advertenties

5 Comments

  1. Pingback: Fit Detox Tea Give Away! | hannewhale

    • hannewhale says:

      Hey! Goh… Is natuurlijk te zien hoeveel je ervan gebruikt per keer en wat je ermee doet. Heel jouw lichaam zijn drie handjes genoeg, maar dan gaat het zakje wel sneller op! Ongeveer één keer in de week scrubben, dus laat ons zeggen ongeveer een maand dat je ermee toekomt. Da’s niet heel lang, maar ik moet eerlijk zeggen dat m’n benen echt nog super zacht waren twee dagen nadat ik ze gescrubt had. En had ze niet eens ingesmeerd met body lotion, of zo! Dus wel een aanrader! 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: