Ontdek de coole collectie van Colourful Rebel!

Hey allemaal!

Ik ben super enthousiast om jullie te laten weten dat ik een heel cool kledingmerk heb ontdekt: Colourful Rebel. Ikzelf leerde dit merk kennen via Instagram. Volg hen!
Colourful Rebel komt uit hartje Amsterdam maar is in no time bekend geworden over de hele wereld. Je kent ze ongetwijfeld, die gave tops en sweaters waarop ‘boef’ geschreven staat! Of die leuke cactustruien! 🙂
Maar het is meer dan enkel kledij: een lifestyle magazine waarin alle hedendaagse nieuwigheden zoals fashion en events gebundeld zitten. Bas en Frank noemen zichzelf de ontdekkingsreizigers uit eigen stad die weten wat ze willen en mooi vinden: “The Young & Restless”.
Helemaal benieuwd waarom ik zo happy happy ben over deze leuke kledinglijn? Neem een kijkje op de webshop en lees dan pas verder! Klik!

Pssssst. Zien jullie al die kortingen? Yep! That’s right! Er komt een totaal nieuwe collectie aan en daarom wordt de huidige collectie aan mooie prijsjes verkocht! Een groot deel ervan staat dus mooi in sale te blinken! Tot wel 40%! Lekker shoppen want er zitten hippe stuks bij! Mijn favorieten zijn de sweaters in flashy kleuren met ‘boef’ en ‘rebel’ op gedrukt. Zo eentje zal ik me in de nabije toekomst nog zeker aanschaffen!
Natuurlijk is er ook een collectie voor mannen en die is even sexy als die voor de vrouwen! 🙂

Ik mag jullie verklappen dat de nieuwe collectie vanaf volgende maand, oktober 2015, zal binnenkomen en dat die heel wat uitgebreider zal zijn dan de huidige lijn. Er komen vette prints en designs aan en zelfs ondergoed en gave (bomber)jacks! Leuk weetje: de modelijn zal worden geschoten in New York City!
Can’t f*cking wait! Check hun Instagram voor sneak peeks en updates! En geef hen een like op Facebook!

Ik mocht een product van de webshop uitkiezen en zoals jullie al gezien hebben op mijn Instagram-account, koos ik voor de schattige cactussweater. Ook al was het een moeilijke keuze, aan die cactusjes kon ik niet weerstaan. My number one favorite! Een heel zacht groenig kleurtje met witte getekende cactusjes op. Er bestaat ook een trui met wolkjes! Voor de mensen met hun hoofd in de wolken…

  

Zin gekregen om jouw garderobe uit te breiden? Koop dan maar veel in één keer want boven de €100 is er gratis verzending! 😉

Helemaal verliefd op dit net ontdekte merk! Jullie ook? ♡

  
Van Woustraat 52 – Amsterdam

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: