De leukste gadgets vind je bij Coolgift! + WIN!

De titel zegt het zelf al: hét adres voor de coolste hebbedingetjes! En ik lieg niet, ’t is echt zo! Iedereen vindt er wel iets dat hij/zij leuk vindt.
Van handige gadgets voor in de keuken tot de vreemdste en grappigste toys.
Inspiratieloos voor een origineel cadeau? Yep. Coolgift.

Ik mocht enkele producten uitkiezen dus ik schuimde de webshop af. En maar scrollen en maar scrollen. Ik stond ervan versteld wat ze allemaal uitvinden tegenwoordig! Je vindt er echt gave spullen! Ik ben helemaal fan!

Mijn oog viel vrijwel direct op de Happy Lights, de bolvormige lichtjes voor in huis. Ik had ze al eerder gezien in sommige huishoudens en wist meteen dat ik dat later in m’n eigen huisje ook wilde hebben!
Er zijn verschillende kleuren van bollen. Of ja, eigenlijk verschillende thema’s. In die thema’s heb je dan verscheidene kleuren. Ik vond de winter bollen de mooiste, zo dus koos ik dit thema. Heel zachte kleuren en passend bij aardetinten. Tinten van geel, blauw en groen spelen hierin de hoofdrol. Er is ook snowball en dat zijn dan gewone witte bolletjes. De night versie zijn zwarte bollen en roma is voor als het wat kleurrijker mag zijn.

Alles zit in een grote doos verpakt en de katoenen ballen zitten er los in samen met de ketting van lichtjes. Het is de bedoeling dat je zelf nog wat knutselt en de bollen op de lichtjes draait/drukt. Zo kan je zelf kiezen hoe je de kleuren hangt.

De lampjes zijn echt super gezellig en ’t geeft een extra sfeer in huis! Precies waar ik van houd! 🙂 Deze leg of hang ik op een mooi plaatsje in ons toekomstig nestje!

Happy Lights zijn te koop voor €34.95 op Coolgift.

  
Heb je zelf Happy Lights thuis of ben je van plan er aan te kopen? Neem een kijkje op de website voor meer tips en inspiratie!

Ook kreeg ik de LifeStraw: een rietje met een filter erin. Een echte must have voor elke avonturier en dus ideaal voor het lief!
De LifeStraw is eigenlijk een buisje waarmee je in elke rivier, meertje of poeltje kunt drinken. Het verwijdert maar liefst 99.99999% bacteriën en parasieten uit het water! De pijp kan wel tot 1000 liter filteren! Dat staat gelijk aan ongeveer acht glazen water per dag, drie jaar lang.

  (Foto afkomstig van de website http://www.coolgift.com)

De LifeStraw is zeer licht en heeft een praktische teut. Met het koordje kan je deze filter rond jouw nek dragen tijdens het wandelen. Even stoppen om te drinken? Probeer de WC-pot eens! Check vooral YouTube! Genoeg filmpjes om met grote ogen naar te kijken!

Het lief was hier alleszins héél content mee want dit stond nog op z’n wishlist! Hoera! 🙂 extra cadeautje voor z’n 25ste verjaardag!

Als laatste kreeg ik nog een super cool ding: een kattenbed voor aan het raam! Hier kan ik niet heel veel over vertellen (alleen dat het super cool is voor iedereen die een kat heeft!) want deze is nog ongeopend omdat ik dit mag weggeven! De give away komt later deze week op mijn andere blog http://www.houseandcatsitting.be terecht! De winactie zal ook worden gedeeld op de Facebook-pagina! Alle informatie omtrent kan je daar vinden! 🙂
-> Deze leuke prijs is een bedje voor aan het raam. Het werkt met vier krachtige zuignappen tegen het raam en is snel gemonteerd! (Kan tot 10 kilogram dragen)

  
(Foto afkomstig van de website http://www.coolgift.com)

Maar ik heb nog wat leuks te vertellen! Ik mag twee mensen blij maken met een bon ter waarde van €15!
Wat moet je doen?
Vertel hieronder in een comment wat je met de bon zou kopen en voor wie. Wie weet word jij wel de gelukkige winnaar van een cadeaubon om te spenderen op http://www.coolgift.com! 🙂
Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik de twee winnaars kan bereiken!

Extra kans? Repost mijn foto op Instagram en gebruik hashtag #hannewhalecoolgift!

Meedoen kan tot en met dit weekend. Aan het einde van de week worden de winnaars bekend gemaakt!
Succes! ♡

Advertenties

12 Comments

 1. Penelope Pelekoudas says:

  oooooh wat een leuke bolletjes zijn dat! Hiermee zou ik de slaapkamer een extra gezellig tintje geven. Lijkt me super gezellig zo op een herfst/winter-avond met een thee, dikke dons, te veel kussens, een goed boek en je lief naast je in je bed met de lampjes die branden. 🙂 Grtjs Penelope

  Liked by 1 persoon

 2. Saar Christiaanse says:

  Ow zo leuk!! Echt geweldig die filmpjes met de filter! Bizar gewoon!😄 ik zou echt eerst heeeeeel erg goed moeten nadenken wat ik ervoor zou kopen..(keuze genoeg..😉) en voor wie? Gewoon een leuk cadeautje voor mezelf! Mag toch ook wel eens een keer?😊 ik deel m op insta!🎀
  X

  Like

 3. itsagoldsky says:

  Oh wat een leuke site en wat veel keuze! Waarschijnlijk zou ik de bon gebruiken om een gaaf Sinterklaas kado voor mijn vader te kopen (krijt mok, kan ik letterlijk opschrijven wat hij niet moet vergeten die dag) Of ik koop een scratch map voor mijzelf. Ik wil later veel gaan reizen dus die komt wel van pas!

  Liked by 1 persoon

  • hannewhale says:

   Hey! Sorry maar de winactie was maar tot en met het weekend 😦
   Eerlijk is eerlijk, natuurlijk!
   Winnaars komen vanavond online…
   Wel heel erg bedankt om mee te doen! Fijne avond nog!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: