The Pencils of Eline.

Hey allemaal!

Ik wil jullie voorstellen aan Eline, de creatieve doeal zoals ze zichzelf noemt. Ik zag Twitter overstromen met leuke ontwerpen die Eline maakte en mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld.
Eline begon met tekenen op haar iPad enkele jaren geleden en is daar sindsdien nooit meer mee gestopt. Tegenwoordig verdient ze er zelfs een centje mee en da’s mooi: wat bijverdienen door eigen werk! Meer over de prijzen hieronder.
Ik wilde dit als extraatje geven aan m’n lief, aangezien ik dit geweldig origineel en verrassend vind! Mooi voor later in ons huisje! 🙂
Dit is het resultaat!

  
Ik ben er héél blij mee en m’n lief ook! We zouden dit graag later afdrukken op papier en inkaderen, of op canvas laten printen. Beiden een topidee! Het krijgt sowieso een mooi plaatsje!

Een portret (één persoon) door Eline gemaakt, kost je €20, een portret met jouw lief/vriend(in) kost €40.
Ze stuurt jou haar werk door via e-mail, maar het kan ook mooi ingepakt en verstuurd worden! Zeer leuk voor als het een verrassing is! Check de prijsjes en richtlijnen op haar blog!

Like ook zeker en vast haar Facebookpagina zodat je op de hoogte blijft van haar blogberichten, nieuwtjes en eventuele wedstrijden!

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s