Nescafé cardboard.

Hoi lieve mensen! Eerst en vooral goed nieuws: Ik mag vast beginnen op m’n stageplek! Ik ben enorm opgelucht maar vooral blij want ik deed en doe het echt graag! 19 oktober mag ik van start gaan en dan werk ik officieel bij Gandae als hulpmonitor! 🙂

En er was nog iets dat me blij maakte: Nescafé! Ik ontving een pakket met Nescafé-producten: 27 sticks met oploskoffie “Gold dessert”, een potje oploskoffie “Select”, een rode Nescafé-tas en een cardboard. Een wat? Een cardboard. Weet je niet wat dat is? Tik in op Google bij afbeeldingen: “Cardboard Google” en je ziet het meteen!

De tas was doorheen zijn reis zijn oor verloren en ik kreeg meteen twee nieuwe mokken! Super! Mooie start voor de uitzet! 😉


Mijn vriend was super enthousiast en zelfs wat jaloers dat ik zo eentje kreeg! Hij mocht hem van mij uittesten en hij was er werkelijk verzot op. Ik testte het nadien uit en ik moet zeggen: hij heeft meer dan gelijk!

Zo maak je een reis naar Brazilië mee, waar de oogst van de koffie gebeurt. De Google-cardboard neemt je mee op zijn virtuele realistische trip doorheen de plantages. Het is echt super gaaf en ’t werkt met elke smartphone! Via Google Play of de AppStore kan je meerdere apps downloaden die werken met een cardboard en zo veel leuke tijden beleven! Het is écht indrukwekkend en zeker de moeite waard om het een keertje te proberen!
Probeer “Sisters” of “Insidious 3″… Als je durft!

Tip: Nescafé geeft nog 20 cardboards weg via hun Instagram-account! Klik hier om te weten te komen hoe jij eentje kan bemachtigen! Morgen maken ze de winnaars bekend! 🙂

P.S.: De geur van deze Gold Blend… Onweerstaanbaar! ♡

#NESCAFE360

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: