Ontdekking van de maand: RainPharma!

Sinds 2006 is RainPharma bezig met het maken van producten voor een stralende huid, gezond gewicht en een sterk lichaam.

Ik kende RainPharma al langer dan vandaag want ik leerde het merk kennen via Instagram, maar sinds kort heb ik er mijn eerste product van gekocht in een Concept Store in Knokke-Heist. Volg hen op Instragram! Klik!

Wat is er zo speciaal aan RainPharma? Het is 100% Belgisch en ze werken met verantwoorde producten. “Be proud. Buy local.” zegt met hoeveel passie ze hun producten produceren.
Maar er is meer: dit merk biedt meer dan verzorgingsproducten alleen… Ook voedingssupplementen (zie onder andere Rainshakes) en zelfs geurverstuivers. Geuren van munt en lavendel tot mandarijn en citroen. Scrubs, oliën, shampoos, conditioners enzovoort enzovoort. Een beetje van alles en voor elk wat wils. Het is zeker een kijkje waard op hun meer dan overzichtelijke website!

Akkoord, de prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld, maar je betaalt voor degelijke niet-geparfumeerde producten én ze zijn van Belgische kwaliteit! Je weet dus met zekerheid vanwaar de ingrediënten en producten vandaan komen!

Ik betaalde €24,95 voor mijn scrub. Die met mandarijn, sinaasappel en citroen. Héérlijk!


De RainPharma Store bevindt zich in hartje Antwerpen en daar kan je meer uitleg krijgen over bepaalde producten, behandelingen of diëten. Zelf nog niet langs geweest maar staat hoog bovenaan mijn lijstje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: