Een toplief, een topjob, een tophuis.

Goeienavond lieve mensen!

Het is al even geleden dat ik hier nog wat neerschreef, maar het waren drukke, eigenlijk wel zeer drukke dagen.
Ondertussen zijn mijn broer, mijn vriend (ja, die is een weekendje achter gekomen!) en ik alweer in België en alweer volop aan’t werk. Het was trouwens vandaag mijn officiële eerste werkdag bij Gandae! Hoezee! Op naar meer werkdagen en hopelijk vele werkjaren! 🙂 Mijn vastcontract is alvast in the pocket! Toch een beetje trots op mezelf…! 🙂

Gistermiddag waren we thuis aangekomen en 18 uur later mocht ik alweer opstaan om te gaan werken. Dat piekte toch wel even. Zeker omdat we in Italië nooit echt hebben uitgeslapen, altijd meer dan tien kilometer op een dag wandelden door de stad (onderschat dat niet! Da’s erg vermoeiend!) en ook doordat ik eigenlijk niet al te denderend sliep. Maar wel een absolute aanrader, Toscane! Het vervolg van de reis zal dan ook later hier op mijn blog te lezen zijn!
Gisteren liep ik niet 100% en heb ik dat niet meer voor elkaar gekregen. Ik had al een hele dag koud en was oververmoeid, dus was ik zeer content dat ik mooi in bed lag om half tien ’s avonds! Heerlijk! Ik kan daar echt van genieten, zo vroeg onder de wol! 🙂 Stiekem hielp die gram Dafalgan ook wel, denk ik.

Eigenlijk was gisteren wel een gekke dag… Terugkomen van reis, stikkapot zijn, maar wel een contract voor een huurhuisje getekend hebben! Het is officieel: mijn vriend en ik gaan samenwonen vanaf januari 2016! Ik ben zo blij! Samenwonen met mijn liefste lief, de man van mijn leven, da’s het schoonste wat ik kan krijgen! 2016 moet en zal een topjaar worden!

  
Een toplief, een topjob, een tophuis! What’s next? ♡

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: