Wander & Co: Stop The Water While Using Me! + Give Away!

Ik ga gewoon met de deur in huis vallen: Ik ben he-le-maal verliefd op de webshop van Liesbeth van Wander & Co! En dat toch al een tijdje, hoor! Door een leuke winactie (die ik dan nog won ook!) op de Instagram-pagina van de webshop leerde ik Wander & Co kennen. Een webshop waar je vanaf de eerste minuut helemaal weg van bent!
Zeggen merken als Bloomingville, Mr. Wonderful of Stop The Water While Using Me! jou iets? Nee? Maak daar snel verandering in en leer ze kennen! Je komt werkelijk terecht in de zevende hemel! Of het ligt aan mij. Hmmm… Nee. Toch niet.
Van kaartjes tot kaarsjes, van kussens tot posters, van schaaltjes tot snijplanken, van mokken tot nog meer huishoudelijk gerief en zelfs verzorgingsproducten en juweeltjes en iPhone-hoesjes en… Neem een kijkje en scroll met een grote smile door alle feel good producten!
Wedden dat ik hier vaste klant word nu ik binnenkort ga samenwonen?
Lees snel verder en ontdek wat er te winnen valt!

Ik kreeg een body lotion van Stop The Water While Using Me! opgestuurd en ik ben daar zo ontzettend blij mee!
De lotion met sesam en salie ruikt echt geweldig en absorbeert heel snel in mijn huid. Het is een niet-vette lotion waar mijn lichaam heel blij van wordt!
Stop The Water While Using Me! is een merk dat overvloedig watergebruik tegengaat en maakt er een (h)eerlijk serieus statement van.
Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je jouw lichaam, haar of handen wast met water, maar gewoon de kraan dichtdraait terwijl je bijvoorbeeld jouw haren inzeept. Eigenlijk nogal wiedes maar mensen staan er absoluut niet bij stil wat voor een verschil dat maakt. Tanden poetsen? Laat de kraan dan maar niet stromen!
Bekijk het inspirerende filmpje op de website of klik hier!
“Save water – donate water” is hun motto!

Geen chemische brol om het zo te zeggen, alles is van natuurlijke aroma’s en oliën. In feite kies je dus voor kwaliteit, dan betaal je sowieso meer. Er worden ingrediënten gebruikt van over de hele wereld zodat de producten die jij dan aankoopt 100% natuurlijk zijn. Ook zijn de producten niet getest op dieren! Top!
Voor de veganisten onder ons: behalve de Honey Lemon Hand Soap zijn alle producten veganistisch!

Nieuwsgierig? Ik geef, in samenwerking met Wander & Co, de body lotion weg! Het leek ons leuk om mijn 2000 volgers op Instagram op deze manier te vieren! THANKS! ♡

Wat moet je doen?
– Volg mij (@hannewhale) en Wander & Co (@wanderandcoshop) op Instagram
– Like mijn foto van Stop The Water While Using Me!
– Tag twee mensen waarvan je denkt dat zij ook wel zoiets willen winnen

Meedoen kan tot en met zondag. Veel succes! ♡

Geen Instagram? Geen probleem: Vertel even hieronder waarom jij deze body lotion zou willen en jij maakt ook kans! (Laat wel effe een geldig e-mailadres achter zodat ik jou kan bereiken mocht jij gewonnen hebben!)

Aan de winnaar: Ik hoop dat jouw lichaam er even blij mee zal zijn als het mijne! 🙂

Advertenties

4 Comments

  1. Sofie says:

    Hele leuke winactie ! Ik heb helaas geen instagram, maar ik maak toch graag een kansje 🙂 Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar het klinkt veelbelovend ! De verpakking is ook erg leuk 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: